Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Vannak it olyan személyek...

Vannak it olyan személyek akiknek valamilyen halálközeli élmény megváltoztatta látáskörét vagy az életét?

Figyelt kérdés
tehát olyan emberekre várok akiknek volt halálközeli élménye milyen is volt mikor hol hogyan és hogy meg e változtak s személyiségük???
2020. márc. 2. 19:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
63%

Az egó és a halál egy helyről jönnek. A játék részei. Amikor meghal a tested, akkor megszabadulsz az egó illúziójától, de te továbbélsz. Csak az egó hal meg.

2020. márc. 2. 21:43
 12/28 anonim ***** válasza:
18%
A kérdező időről időre felteszi ezt a kérdést. Most talált is egy pszichopatát. De a kérdés feltevője se sámli. Hamarosan akkora baromságokat fog írni, hogy az elkepesztő. Akinek van esze, ezt engedje el. Teljesen felesleges körök.
2020. márc. 2. 21:44
 13/28 A kérdező kommentje:
ezt az egészet nem értem az ego és id valhogyan zavarosak de eggeyet tudok sem az agy sem más biologiai informácio nem képes létrehozni gondolatot
2020. márc. 2. 21:52
 14/28 anonim ***** válasza:
19%
Kezdődik 😉
2020. márc. 2. 21:53
 15/28 anonim ***** válasza:
69%

Nem is kell megértened semmit. Amíg azt hiszed, hogy bármit is meg kell értened, addig kereső üzemmódban vagy a megvalósító üzemmód helyett. Csak kezdj el meditációval jelenlétet létrehozni az életedben.

2020. márc. 2. 21:54
 16/28 anonim ***** válasza:
18%
Na pont erről beszéltem. Érvek nélküli érvek... Persze ha definiálni kellene a halált akkor egy teljesen kiforgatott baromságot írna mindkettő. El is engedem. Felesleges az ilyenekért.
2020. márc. 2. 22:02
 17/28 A kérdező kommentje:
nem halál az hogy érzel halálfélelmet és mint ha kicsibe lennél a levágás eléot vagy probáldnád magad menteni de nem lehet t=ob halálk=ozeli élényem volt ha áttélnéd amit én akkor biztosan eltorzulna a személyiiséged azt garantállom
2020. márc. 2. 22:43
 18/28 anonim ***** válasza:
74%

Nem pontosan értem, amit írsz, de én is éltem már át szörnyű halálfélelmet, amikor az egyik álmomban csak úgy hirtelen elkezdtem megsemmisülni. Fel is riadtam rá, olyan szörnyű félelmet váltott ki.

De a félelem csak illúzió, ami elhiteti veled, hogy egy ember vagy, aki a játék végén megsemmisül. Minden, ami jön és megy, az végső soron illúzió, így a félelem érzete is. Egy dolog nem változik, az pedig maga az a tér, amiben a dolgok jönnek mennek, és ami te magad vagy. Ez a tér soha nem változik meg, soha nem tűnik el, soha nem semmisül meg. Minél előbb elkezdesz tudatosan ráébredni a térben megjelenő jövő-menő gondolatokra, érzésekre, annál előbb felismerheted ezt az igazságot.

2020. márc. 2. 23:20
 19/28 dornstadter ***** válasza:
4%
Szerintem csak az 57%-os bolond beszelget onmagaval...
2020. márc. 3. 02:11
 20/28 A kérdező kommentje:
aha de nekm volt olyan kicserélődtek a táblák az utak és a terek is mikor megírtam egy haveromnak régen eretnekség ma bolondokháza valki leütöt és rendesen mint ha kialudtam volna magam még is csak olyan hajnali 3 lehetet és ment hasam erre fel kicseréléodtek a táblák az utak is
2020. márc. 3. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!