Vannak it olyan személyek akiknek valamilyen halálközeli élmény megváltoztatta látáskörét vagy az életét?
Az egó és a halál egy helyről jönnek. A játék részei. Amikor meghal a tested, akkor megszabadulsz az egó illúziójától, de te továbbélsz. Csak az egó hal meg.
Nem is kell megértened semmit. Amíg azt hiszed, hogy bármit is meg kell értened, addig kereső üzemmódban vagy a megvalósító üzemmód helyett. Csak kezdj el meditációval jelenlétet létrehozni az életedben.
Nem pontosan értem, amit írsz, de én is éltem már át szörnyű halálfélelmet, amikor az egyik álmomban csak úgy hirtelen elkezdtem megsemmisülni. Fel is riadtam rá, olyan szörnyű félelmet váltott ki.
De a félelem csak illúzió, ami elhiteti veled, hogy egy ember vagy, aki a játék végén megsemmisül. Minden, ami jön és megy, az végső soron illúzió, így a félelem érzete is. Egy dolog nem változik, az pedig maga az a tér, amiben a dolgok jönnek mennek, és ami te magad vagy. Ez a tér soha nem változik meg, soha nem tűnik el, soha nem semmisül meg. Minél előbb elkezdesz tudatosan ráébredni a térben megjelenő jövő-menő gondolatokra, érzésekre, annál előbb felismerheted ezt az igazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!