Más is megkatant a szellemidézéstől?
nekem semmi bajom nem lett sem szellem, sem démon, sem más entitások idézésétől.
de sok a gyáva alak.csak a félelem miatt sokkolnak be sokan és ezt tovább táplálják magukban.
még az invokálástól sem lett semmi bajom. nem haltam bele. invokálás- amikor a szellem beléd "költözik" de akár ektoplazmán is manifesztálódhat stb.
csak a gyáva alakok sokalnak be. aztán a hosszú pánikolás miatt halnak meg,de az is csak baleset miatt pl.: amekkora idiota belefut egy mozgó autóba vagy kamionba.
Fogalmazás gátlót látom bevetted. Borzasztó zavaros ahogy írsz. Azon tűnődöm,hogy ez a "megkatan"-megkattanásod -miatt van vagy azért,mert tanulási nehézségeid vannak/voltak.
A többiek válasza alapján legalább tudom mit akartál kérdezni.
Nem szabad szellemet idézni,főleg ha gyenge vagy és egyedül teszed. Sosem tudhatod ki "jelenik"meg,közel sem biztos,hogy az akinek "mondja"magát. A démonok behízelgik magukat a kedvességükkel,aztán az őrületbe kergetnek. Aki ettől még rosszabb,sajnos ő is alkalom adtán jelentkezik és akkor van nemulass.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!