Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért jön mindenki azzal,...

Miért jön mindenki azzal, hogy nem etikus a szerelmi kötés?

Figyelt kérdés

A szerelm az köztudottan egy kémiai folyamat, nem tart örökké. Nem váltogathatja az ember a partnereit, valahányszor elmúlik a szerelem és "csak" a szeretet marad helyette - vagyis hát lehet, de az milyen már.

Aki szerelmi kötést csináltat, az nyilván nagyon szereti a másikat, hiszen nem lép rajta túl egy vállrántással, hogy "majd lesz más". Innentől kezdve meg miért etikátlan? A megkötött félnek is jobb, ha olyan mellett van, aki tényleg szereti és tényleg kb. mindent megtett érte. Nem pedig olyan mellett, aki képes lenne csak úgy lemondani róla.

Mindenhol ezt olvaom, hogy nem etikus, meg erőszak blabla... Mert én is most fogok majd szerelmi kötést végeztetni. Pl. az én szerelmemnek máshol tuti nem lenne olyan jó helye, mint nálam. Én imádom és kész vagyok mellette kitartani jóban-rosszban az egész életünkben. Miért kellene ettől nem csak magamat, de őt is megfosztanom...?

2019. júl. 14. 00:18
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
75%
#16. Ennyi erővel vehettél volna egy kutyát.
2019. júl. 14. 13:05
 22/45 anonim ***** válasza:
64%

Még mindig igaz amit írtam, hogy nem az a jellemző, hogy olyat szeretnének kötni, akit gyűlölnek.

Am pedig van, tényleg gyökeresen megváltozott. Mindent megtesz, hogy velem maradhasson, régen ez fordítva volt, én voltam így. Tökéletes.

Senki nem mondta hogy olyat szeretnének kötni akit gyűlölnek. Azt mondtam hogy az fog egy idő után gyűlölni AKIT MEGKÖTÖTTÉL.Nagy különbség. Az embernek van egója ami egy idő után nem fogja tűrni az igába hajtást. De majd megtapasztalja ezt előbb-utóbb mindegyikőtök.

2019. júl. 14. 13:28
 23/45 anonim ***** válasza:
82%
a mágushoz járó vér erejével varázsló "tökéletes" spinét meghallgatnánk 4-5 év múlva... Annál nagyobb sötétséget csak az írt, aki a házassággal hasonlította össze a fekete mágiát, a titokban hátba szúrást. Dubitus megfelelt miért aljasság ez, nem ismétlem. A házasság egy fehér mágia, fehér varázslat, áttetsző, tiszta szemtől szemben: hűséget esküsznek egymásnak és Isten áldását kérik. Hittel, hűséggel, szeretettel. (ami megszeghető, elmúlhat, hűtlen lehet, de hát szabad emberek vagyunk). Kíváncsi vagyok, hogy akik itt "tökéletesnek " tartják a hátbatámadást - el mernék-e mondani rablásuk tárgyának, mit tettek.
2019. júl. 14. 18:32
 24/45 anonim ***** válasza:
70%

egy jó terápia sokat tud segíteni a lelki sérülések meggyógyításában.

van ezer módszer, tánc terápiák, zeneterápiák, pszichológus, kineziológus, coachok tömege, családállítás, pszichodráma, művészetterápia, mozgáson és érintésen alapuló módszerek.

nem akarok vitatkozni veled.

azt kívánom, hogy legyél jobban és tapasztald meg önmagad jobb verzióját!

2019. júl. 14. 20:05
 25/45 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező, este magamhoz kötöttelek, hisz ilyen jó helyed úgyse lenne mint nálam. Akár tetszik akár nem. Remélem nem zavar hogy mindketten nők vagyunk.
2019. júl. 15. 06:41
 26/45 anonim ***** válasza:
70%

"Kérdező, este magamhoz kötöttelek, hisz ilyen jó helyed úgyse lenne mint nálam. Akár tetszik akár nem. Remélem nem zavar hogy mindketten nők vagyunk."

Elkéstél, én már tegnap hajnalban megtettem. ;-)

2019. júl. 15. 14:07
 27/45 anonim ***** válasza:
60%

Létezik szerelem

Tudjuk mi a szerelem?

Biztos tudjuk mi a szerelem?

Én egészen biztos voltam abban, hogy voltam már szerelmes, aztán rá kellett döbbennem, hogy az egész életemben még csak meg sem közelítettem a szerelem igaz fogalmát, amíg nem találkoztam az új kedvesemmel.

Szóval ha tudjuk mi a szerelem, azaz két ember között egy olyan kapcsolat, amely nagyon erős és szenvedélyes, két emberen alapuló, egyensúlyban lévő dolog, melyben hasonlítanak az elképzeléseink és a vágyaink, összhangban és egységben van. félelmek és féltékenység nélkül, magabiztosan,önzetlenül, megbízunk egymásban.

Lehet, hogy pár évvel ezelőtt egyetértettem volna abban, amit írtál.

1. Ha találunk egy embert, néha azt hisszük szerelem, de nem biztos, hogy az.

2. Ha tényleg szeretünk valakit el kell engednünk.

3. Néha azért vagyunk együtt egy ilyen kapcsolatban, mert tanulnunk kell, valamiről, valamit, melynek ha

vége tovább léphetünk, de nem kellene szomorkodunk miatta.

4.Lehet hogy ott van az egyik fél aki tényleg nagyon szereti a másikat, de mivan ha az ellenkező ember már nem lenne boldog egy ilyen kapcsolatban? Még akkor sem ha az az ember aki szereti megtenne érte mindent? EZ ÖNZŐSÉG ÉS NEM SZERELEM! Nem engeded hogy boldog életet éljen, mert téged nem szeret már!

Azért kell megfosztanod magad tőle, mert ő elment és hogy tudsz valaki olyat szeretni aki elhagyott és nem azért jön vissza hozzád mert szeret?

El kell engedned mert rád valaki olyasvalaki vár, aki ugyanezt fogja adni neked csak duplán.

Egyébként a szerelmi kötés negatív dolgokkal is jár,remélem ezt tudod.

Ismered a szabad akarat törvényét? Az embereknek van. Ha te az ő szabad akaratát megsérted, azokból csak bajok szülhetnek, akár testi bántalmazás,depresszió, vagy öngyilkosság is. Ugyanis ő nem akar melletted lenni,de te ráerőszakoltad ezért ő ösztönösen ott marad, de megfogja ölni magát, mert börtönbe fogja érezni magát, aztán nem tudtok elszakadni, mert se veled, se nélküled kapcsolat lesz és mindenki csak szenvedni fog. Ezt akarod?

2019. júl. 15. 15:09
 28/45 anonim ***** válasza:
78%

27es, hiába írtad le az igazságot, a kérdező félék eszetlenül kötögetnek tovább míg vissza nem száll rájuk, akkor meg sopánkodnak de már késő lesz. Hiába mondjuk nekik azt hiszik jó dolog a szerelmi kötés, nem fogják fel hogy fekete mágia, és a valódi neve szerelmi átok.

Van ismerősöm aki valószínűleg szerelmi átok miatt lett öngyilkos, miután teljesen megkattant.

2019. júl. 15. 16:42
 29/45 anonim ***** válasza:
39%
Egyáltalán miért hiszitek el, hogy embereknek ekkora hatalmuk lehetne?
2019. júl. 15. 16:44
 30/45 A kérdező kommentje:

"Ismered a szabad akarat törvényét? Az embereknek van. Ha te az ő szabad akaratát megsérted, azokból csak bajok szülhetnek, akár testi bántalmazás,depresszió, vagy öngyilkosság is. Ugyanis ő nem akar melletted lenni,de te ráerőszakoltad ezért ő ösztönösen ott marad, de megfogja ölni magát, mert börtönbe fogja érezni magát, aztán nem tudtok elszakadni, mert se veled, se nélküled kapcsolat lesz és mindenki csak szenvedni fog. Ezt akarod?"

Ezeket az ember még komolyan is venné, _DE_ akik valóban csináltattak szerelmi kötést és működött is, valamit évek óta benne élnek... nem erről számolnak be. Gondolom érzed, hogy melyik a hitelesebb.

2019. júl. 15. 17:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!