Mivel töltitek a szabadidőtököz azokban a hónapokban, ameddig nem hat a szerelmi kötés?
Figyelt kérdés
2019. júl. 8. 16:10
1/15 anonim válasza:
Oltogatom az ezo kategória népét
2/15 anonim válasza:
Akkor áttérek a bio szexre. Tudod, fűvel-fával...
4/15 anonim válasza:
Élvezem az utolsó boldog napjaim.
5/15 A kérdező kommentje:
Miért lennének utolsó boldog napok? -.-
2019. júl. 8. 17:54
6/15 anonim válasza:
Ha ilyet csinálnék, sírnék a sarokban, hogy mennyire szánalmas vagyok. Mert nem akarnám azt, hogy valaki azért legyen velem mert “hozzám kötötték”.
7/15 anonim válasza:
Azért mert a szerelmi kötés boldogtalanná tesz. ._. Ezt mindenki tudja
8/15 anonim válasza:
Ne foglalkozz a sok nagy okossal. ..hisz sosem lehet tudni lehet, hogy valamelyik szerelmi kötés áldozata csak épp nem tud róla, mert erre sosem josz rá! 😅
Lehet az itt picsogó válaszoló is megvan kötve aztán halvány lila gőze sincs róla 😀
10/15 anonim válasza:
8as nem..én kötöttem meg valakit...és amit belőle csináltam...nem soha többé. Mindketten boldogtalanok voltunk míg tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!