Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Nincs életkedvem, se motiváció...

Nincs életkedvem, se motivációm, csalódtam rengeteg munkahelyben és barátnőben is, talán Istenben is, ti tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Imádkozok, Bibliát olvasok, próbálok jó lenni és Jézussal kommunikálni, de semmi...

Már odáig jutottam hogy ülök egymagam a kis szobámban és várom hogy történjen bármi, akár csak egy szikra is lenne a szívemben valami iránt, de csak ülök egymagamban órákon át a sötétben, mert már annak se látom értelmét hogy felkapcsoljam a villanyt.... játszani sincs kedvem semmivel, tv-t sincs kedvem nézni, mintha az ezoterikus szellem világból még a gonosz szellemek is lesz@rnának engem....

Nem akarok elmenni semmilyen kuruzslóhoz sem, eleget költöttem már a pénzemet is mindenféle hülyeségekre...

2018. okt. 26. 18:42
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Hát akkor én sík hülye vagyok mert nem értem mire gondolsz. Csak egy igeszakaszt másoltál be nekem.
2018. okt. 26. 19:24
 22/34 A kérdező kommentje:
Jolvan de ki beszélt arról, hogy én most itt becsapnék bárkit is?
2018. okt. 26. 19:25
 23/34 anonim ***** válasza:
28%
21 Ha el sem olvasod, akkor azzal sajna nem tudok mit kezdeni:) Majd ha "rá szánod magad" hogy elolvasd, majd akkor meg fogod érteni.
2018. okt. 26. 19:27
 24/34 airlady ***** válasza:
62%
A vallás keretek közé zár. Jézus nem lakozik kézzel épített templomokban, de mégis oda jártok imádkozni. Millió embert ölnek meg a vallás nevében. Ez nektek jó keresztényi cselekedet? Minden vallás a saját igazát erőlteti, pedig az igazság benned van. A tiszta fényből jössz ide, ahol nincsenek ilyen dolgok. Ha azt hiszitek, hogy a Biblia választ ad mindenre, hát téves az elképzelésetek. Magadban megtalálod a válaszokat, csak keress. Fedezd önmagadban azokat a válaszokat, amikre szükséged van.
2018. okt. 26. 19:37
 25/34 airlady ***** válasza:
53%
Fedezd fel magadban*
2018. okt. 26. 19:40
 26/34 E-Zsolesz ***** válasza:
82%

Először is: ha csak a vallás keretein belül akarjátok - tévesen - keresni az igazságot, akkor nem az okkultizmusba való és sokan a berögzült vallási dogmák ellen fognak itt tanácsot adni.

Másodszor: a kedves kérdező talán azért nem találja ebben a helyét, mert pontosan nem erre van szüksége és ezt kivetíti a lelke. Minden testi tünet a lélekből ered. De még a jó és használható tanács is elutasításra került. S itt visszakérdezhetjük, hogy akkor mégis mit keresünk ebben a témakörben vagy mi ennek a célja. Ha magunkban nem bízunk, akkor megette a fene az egészet és hiába várunk másoktól segítséget.

Valláson kívül máshogyan kell keresni és magunkban kell hinni. Namaste!

2018. okt. 26. 19:44
 27/34 airlady ***** válasza:
73%
Ha valaki hisz valamiben, az még önmagában nem lenne rossz. Csak az nem mindegy, hogy miben.
2018. okt. 26. 19:46
 28/34 anonim ***** válasza:
18%

Depressziós vagy, ami egy betegség.

Menj orvoshoz, ne a Bibliát olvasd helyette.

2018. okt. 26. 21:57
 29/34 anonim ***** válasza:
Szívjál be, akkor Jézus úgy fog kommunikálni veled, mint állat. Talán még rád is mászik.
2018. okt. 26. 22:13
 30/34 anonim ***** válasza:
78%

Valóban nem véletlenül írtál ebbe a kategóriába,olyan ez mint egy tudatalatti segélykiáltás,az sem egyedülálló,hogy a vallásgyakorlásod ellenére érzed magad jelenleg üresnek és elhagyatottnak,távolabb istentől és jézustól,mint valaha...egyébként pedig példásan teljesítetted a katolikus istenkép minden kívánalmát,elértél ennek az útnak a legvégére...csak éppen ez az út nem a tiéd,ahogyan másé sem...

valaki írta egy blogon: "Jézus tanított valamit,de nem alapított semmit"

Aztán itt van ez is:

"VICARIUS FILII DEI...A pápai korona (tiara, sisak) felirata ez, jelentése pedig „Isten fiának helytartója”.

A másik ok az, amiért a pápát és felépített birodalmi rendszerét a „Fenevad” lényegével azonosítják, hogy ha a numerológia értelmezése szerint a felirat azon betűit, amelyeket római számként olvashatunk, összeadjuk, az eredmény éppen 666 lesz.

VICARIUS FILII DEI – V + I + C + I + V + I + L + I + I + D + I = 666

(Az U és a V betűk ugyanazon számértéket képviseli a latinban.)

„Fenevad” az ökumenizmus jelenségére utal, mely olyan belakott földet jelent, amelyből az „egyházak összessége” keletkezett.

Az ökumenizmus Újszövetségi írásmóddal írva: OIKOYMENA – melynek számértéke szintén 666.

Más szavakkal az Antikrisztus Krisztus állítólagos helytartója (pontosan az, aminek a pápa és a papság tartja magát).

A modern értelmezés szerint a 666-os számmal ábrázolt Antikrisztus az a személy, vagy inkább megszemélyesített lény, aki Krisztus tanításai ellen tevékenykedik."

[link]

...és mit is tanított Jézus?..olvasd el az Apokrif iratokat,továbbá azt is mondta,hogy "Istenek vagytok!"

Akkor a Vatikánt ki,vagy mi felügyeli,ha nem svájc...

[link]

és mi van svájcban,amit minden háború elkerül és még a migránshelyzetet is egy elegáns mozdulattal rég megoldották?Hát a háttérhatalom,az illuminati piramis fejének székhelye..

és kik ők? Lucifer lélekcsaládjához tartozó 5. dimenziós entitások inkarnációi...a nagy "öregek" a legfelső réteg...a jelenlegi földciklus egyetlen kizárólagos irányítói,beleértve az alattuk elhelyezkedő kis sátánista családokat,(kül)politikai,katonai,vallási(igen ők írták a bibliát a valódi igazságok torzításával,hogy manipulálják a népet),tudományos de még az ökológiai területeket is mind ők felügyelik..

Aztán ott van az "Amen" kifejezés amit használtok az imák végén és szintén ők vezették be,hogy az energetikája hozzájuk menjen,minden egyes imával amit istennek címeztek,őket éltetitek és tápláljátok ezért nem juttok egyről a kettőre,csak megalkuvásokkal...(Grüll Antal is ír róla Atlan,Az emberiség eredetében)

De ha nem hiszel nekem csak nézd meg a saját kérdésedhez fűzött kulcsszavaidat..bizonybizony,előbb utóbb minden vallási fanatikus itt köt ki...

Ne akarj jó lenni,élj saját kedved és természeted szerint bármilyen is az,találd meg azokat a dolgokat az életedben amiket tényleg szeretsz csinálni,légy kreatív,gondolkodj,lázadj és mindig keresd a mélyebb igazságokat....találj vissza önmagadhoz...

2018. okt. 26. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!