Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Nincs életkedvem, se motiváció...

Nincs életkedvem, se motivációm, csalódtam rengeteg munkahelyben és barátnőben is, talán Istenben is, ti tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Imádkozok, Bibliát olvasok, próbálok jó lenni és Jézussal kommunikálni, de semmi...

Már odáig jutottam hogy ülök egymagam a kis szobámban és várom hogy történjen bármi, akár csak egy szikra is lenne a szívemben valami iránt, de csak ülök egymagamban órákon át a sötétben, mert már annak se látom értelmét hogy felkapcsoljam a villanyt.... játszani sincs kedvem semmivel, tv-t sincs kedvem nézni, mintha az ezoterikus szellem világból még a gonosz szellemek is lesz@rnának engem....

Nem akarok elmenni semmilyen kuruzslóhoz sem, eleget költöttem már a pénzemet is mindenféle hülyeségekre...

2018. okt. 26. 18:42
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Szabad keresztény gyülekezetekhez. Nem felekezetek voltak, csupán hívő keresztényekkel találkoztam/gyűltünk össze.
2018. okt. 26. 18:57
 12/34 anonim ***** válasza:
13%

11 Látod: A Szent Lélek sosem hazudik. Térj meg,keresztelkedj meg, és lépj Szövetségbe Istennel.

Más út nincs. Csak Jézuson keresztül hozzá és ha Jézusnak emberi testben be kellett a szövetség feltételeit töltenie, akkor neked?

2018. okt. 26. 19:02
 13/34 anonim ***** válasza:
71%
A Biblia abban nem hazudik, hogy létezik és tevékenykedik az ördög. De ellene az imádkozás semmit nem használ, jót röhög. Ennyit teszek még hozzá: nézzük meg a gyógyszerekkel nem orvosolható pszihiátriai eseteket. Az orvostudomány ezen a területen pontosan materiális hozzáállással soha nem fog tudni gyógyítani.
2018. okt. 26. 19:03
 14/34 anonim ***** válasza:
17%

13 *De ellene az imádkozás semmit nem használ, jót röhög.

Én nem így tapasztaltam, és sokan nagyon sokan nem így tapasztalták, és a Jobbik sem így tapasztalta:D

2018. okt. 26. 19:07
 15/34 A kérdező kommentje:

Dehát már mondtam, hogy én át mentem már mindenen... megkeresztelkedtem, vízbe merülés is volt, nyelveken szólás is pipa, szívben lélekben szellemben már mindenen túl vagyok, Isten szelleme is rengeteget tanított már engem mert megnyitotta sokmindenre az elmémet.... és kész, ennyi... nem azt mondom, hogy már tudok mindent, de tanulni sincs már kedvem semmit se mert évek óta nem vezet az egész sehova sem...

És most lehet megsértettem ezzel a Szent Szellemet/Lelket, de nem tudok mit tenni...

Mintha el lennék felejtve...

Ha minden erőmmel összeszorítanám a fogaimat is, nem tudnék semmit sem kicsiholni magamból, mit kéne tennem vagy merre kéne mennem...

2018. okt. 26. 19:07
 16/34 A kérdező kommentje:
Már gyógyszerekkel is kezeltettem magam, antidepresszánsokkal, nyugtatókkal, mindegyiket előbb utóbb kivetette a szervezetem. Rosszul is vagyok tőlük.
2018. okt. 26. 19:09
 17/34 anonim ***** válasza:
14%

15 Ne haragudj, de azt kell mondjam, hogy ez nem igaz.

És: nem mondasz igazat.

János 10-

22.

Lőn pedig Jeruzsálemben a templomszentelés ünnepe: és tél vala;

23.

És Jézus a templomban, a Salamon tornáczában jár vala.

24.

Körülvevék azért őt a zsidók, és mondának néki: Meddig tartasz még bizonytalanságban bennünket? Ha te vagy a Krisztus, mondd meg nékünk nyilván!

25.

Felele nékik Jézus: Megmondtam néktek, és nem hiszitek: a cselekedetek, a melyeket én cselekszem az én Atyám nevében, azok tesznek bizonyságot rólam.

26.

De ti nem hisztek, mert ti nem az én juhaim közül vagytok. A mint megmondtam néktek:

27.

Az én juhaim hallják az én szómat, és én ismerem őket, és követnek engem:

28.

És én örök életet adok nékik; és soha örökké el nem vesznek, és senki ki nem ragadja őket az én kezemből.

29.

Az én Atyám, a ki azokat adta nékem, nagyobb mindeneknél; és senki sem ragadhatja ki azokat az én Atyámnak kezéből.

2018. okt. 26. 19:16
 18/34 A kérdező kommentje:
Rendben #17-es, és ezzel most mit szeretnél számomra mondani?
2018. okt. 26. 19:17
 19/34 anonim ***** válasza:
21%
18 Olvasd el, és értelmezd. Ez még egy világi számára is kristálytisztán érthető.
2018. okt. 26. 19:22
 20/34 anonim ***** válasza:
36%
18 Mindenkit be tudsz csapni az emberek közül, akit csak akarsz. De Istent nem, sem Jézus, sem a Szent Lelket.Őket nem.
2018. okt. 26. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!