Vajon mágus áldozatai vagyunk?
Figyelt kérdés
Október végén egy férfi szétverte a párkapcsolatomat, két nap alatt elhódította a páromat. Azóta egyfolytában rossz dolgok történnek, váratlan költözés, anyagi veszteségek, baleset -majdnem halálos - , betegség, viták. Sajnálom a volt páromat, mert szerintem a férfi energia-raktárnak használja őt.Voltam látónál, aki ezt megerősítette, csinált elűző szertartást, de semmi nem változott.Sőt. Nemrég majdnem elutött egy kocsi, de szerencsére kisebb séruléseim lettek. Ez azután történt, hogy próbáltam a volt párom lelkére beszélni. Mit tegyek, mert látom, hogy nem lesz jó vége, teljesen marionettként bánik az a férfi a volt párommal.Aki szeretek még annyira, hogy segítenék rajta. Köszönöm, ha tanácsot adtok !2018. ápr. 30. 06:53
11/12 kovacsrenata69 válasza:
Én is egymás után 2 mágussal jártam pórul, méghozzá kegyetlenül.Semmit nem tettem érte, hogy ezt kapjam, egyszerűen gonoszok és elmebetegek.Ha fontos a párod, igenis harcolj érte!Javaslom Lilla King asszonyt, ő volt az egyetlen, aki önzetlenül segített rajtam.Ja és megpróbálhatod Elyria jósnő Balsorsűző gyertyáját, ez segített leszedni rólam a rontást.Ha így beírod a Google-ba, megtalálod.Sok sikert!
12/12 anonim válasza:
Potom 13 500 Ft, most kamu leakciózással...
Ha jól tévedek fehér mágiáért az ember nem kérhet pénzt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!