Ki adja a "boszorkány mester" "fő mágus" és ezekhez hasonló címeket a jósoknak?
Figyelt kérdés
2018. jan. 22. 13:27
1/9 anonim válasza:
Az ELTE Boszorkány- és Varázslóképző szakán kapják ezeket a rangokat miután elvégezték a 4 éves képzést. Mit gondoltál, hogy a rendező adja vagy mi?
3/9 anonim válasza:
Azért, hogy ne kelljen senkinek sem hálásnak lenniük, kinevezik saját magukat.
A z emberek egy rétegének ez kiváltságos joga, ezért az egyik "boszorkány mester"-nek, "fő mágus"-nak titulálja magát, a másikak megelégszenek, ha Napoleonnak nézik őket.
4/9 anonim válasza:
Saját magukat nevezik ki, így elkerülhető a beégés a mestervizsgán.
Én bőrdíszműves vagyok, és egyszer valaki megkérdezte, hogy miért nem bőrdíszműves mesterként hirdetem magam. Igaza lett, mert kineveztem magam mesternek, és semmi bajom se lett belőle, a kutyát nem érdekli.
5/9 anonim válasza:
4 #
A mestervizsgáról nem hallottál még ?
6/9 anonim válasza:
#5 Nem olvastad elég figyelmesen. Nem akar beégni...
7/9 anonim válasza:
Tipikusan saját maguknak egoizmusból. Ne törődj a cimkékkel, csak a saját fejlődéseddel.
8/9 anonim válasza:
6#
Igazad van, tényleg csak belekaptam. Így másodjára összeállt. :)
És a beégéses dolog is :))
9/9 anonim válasza:
Mert a naiv emberek jobban hisznek a hangzatos címek viselőinek. Sima üzleti szempont. Ahogy Mekk Elek ezermesternek hívta saját magát. Nem kontárnak. Nahát egy jós vagy csodadoktor sem hívhatja magát sarlatánnak, hiszékenyek vámszedőjének. Boszorkánymester... Mindjárt más. (Szerencsére a középkornak már - naptár szerint legalábbis - vége van. Mert akkoriban a boszorkányokat - mi tagadás - megégették. Hát még a mestert!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!