Volt már valaki hasonló helyzetben?
Apám egy drogfüggő barom, a családja arról volt híres hogy a nők boszorkányok voltak, néhányat el is égettek. Apám anyja a nagymamám még mindig él, a furcsa az benne hogy amikor találkozunk (ritkán esik meg) és hozzám ér akkor este mindig rosszat álmodok és az ő illatát érzem. Ezen a héten furcsa eset történt, én már régóta látok árnyakat és megérzek dolgokat de a 3 éves kishugom arról számolt be valamelyik nap hogy ördögöt látott fehér szemekkel és arra kérte hogy menjen vele, és aztán anyut akarta.. Hugi azóta nem hajlandó apámmal aludni sőt abba a szobába be sem megy.
Tegnap én egymást követően kétszer is rosszat álmodtam..Hugom pedig nem tudott elaludni és takarta a szemét meg felelé mutogatott hogy lát valamit. Aznap este anyum is látta azt amit mutatott fekete árny, fejjel és vállakkal.. Ha pedig oda világít akkor a sarokba húzódik.
Egyszerűen nem tudom felfogni mi történik a házban. Zaklatott vagyok és mérges.
Mi lehet ennek az oka? Hogy kerülhetnénk ki egy ilyen helyzetből?
A boszorkány eltudja küldeni az ilyeneket. A módját ismeri.
Írok privátban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!