Mit tehetek hogy újra megálmodjam a jövőt? :S Voltatok hasonló helyzetben? Hogy sikerült megoldani hogy visszatérjenek a képességei?
Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 21:29
1/9 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Volt hogy előre megálmodtam hogy milyen ruha lesz a haveromon, és tényleg olyan volt :O Meg olyan is volt hogy 1-2 évvel előre megálmodtam hogy melyik suliba fogok járni, és láttam álmomban a konyhát is, és tényleg olyan lett! Szeretném ezt megint =(
2/9 Giovanni válasza:
Legtöbb jós be drogozott állapotban volt képes josolni:)
3/9 anonim válasza:
21:38 szerinted ha eltolok egy jointot lefekvés előtt akor működni fog? =D
5/9 Giovanni válasza:
valószinű:D:D és még laza is leszel:D:D
6/9 anonim válasza:
Salvia Divinorum már megbukott nálam :(
majd megpróbálom valami ZÖLDdebb dologgal. :D
7/9 anonim válasza:
Miért bukott meg? Valszeg nem ettél belőle eleget..
Ezt nem grammokba kell bevinni, rendesen legelni kell hogy hasson ...
8/9 anonim válasza:
én körülbelül kéthetente megszoktam valamit álmodni a jövöböl.ez az asztrális utazás.de én még soha nem tudtam még egyszer ugyanazt megálmodni
13/L
9/9 anonim válasza:
22:33 én elszívtam, nem rágcsáltam. Elég drága dolog ahhoz hogy legeljem ezerrel XXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!