Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Menjek mágushoz vagy milegyen?

Menjek mágushoz vagy milegyen?

Figyelt kérdés

Nem sokat tudok a jóslás dolgokról,de szeretném ha az a fiú velem lehetne aki nagyon bejön de tudom,hogy én is neki.Beszéltem is vele de aztán félénksége miatt nem keresett.Nem tudom elfelejteni.Gondolkozom azon,hogy kéne valamit tennem ez ügyben.Kérlek aki ért hozzá,segítsen.

15/L

2018. febr. 15. 13:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%

ne mágushoz menj, hanem inkább milegyen!

Vagyis te próbálj kicsit közeledni a fiúhoz, pld mondjuk kérj segitséget valami házihoz, vagy hogy sportoljon veled, stb, rengeteg lehetőség van egy félénk fiú megszerzésére

2018. febr. 15. 14:01
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
Inkább írnál rá a fiúra, te...
2018. febr. 15. 14:48
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
Van egy ősrégi bevált mágia... vizeld le a sövényét :)
2018. febr. 15. 15:20
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
Ha tetszik a srác és te is tetszel neki, akkor ne mágushoz menj, hanem vedd át a kezdeményezést és "rázd gatyába".
2018. febr. 15. 19:24
 5/11 szenes43 ***** válasza:
50%
A mágia annak aki művelni tudja nem arról szól hogy te összejössz vagy sem egy sráccal.
2018. febr. 15. 20:10
 6/11 anonim ***** válasza:
22%
Menj el egy mágushoz és varázsoltasd el magad. Senkinek se kellesz, nem fogsz hiányozni.
2018. febr. 15. 21:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Inkább a fiúhoz menj a mágus csak lehúz pénzzel
2018. febr. 15. 23:44
 8/11 anonim ***** válasza:

Én vagyok a cici-muff mágus, ez a dagi meg a feka pxna inas!

A hülyeséget félretéve. Amikor én tizenéves voltam, borzasztóan szerelmes voltam az egyik osztálytársamba. Folyton vele képzelődtem szerelmesebbnél szerelmesebb gondolatok jártak az eszembe, mindig arra gondoltam hogyan ölelem át, hogyan csókolom meg, hogyan nézek a szemébe, milyen érzés lehet amikor megérinti a bőrt a kezemen, milyen illata lehet a bőrének, a hajának... Milyen lehet amikor az ölemben ül, amikor együtt nevetünk, amikor a kezünk egymáséhoz ér... Nem is a szex egyből, hanem valami intimitás, valami érzelem.... Aztán sose történt köztünk semmi. Mindig félénk srác voltam. Pedig nagyon csodálom a nőket. Azóta is néha eszembe jut a FB-on ismerősöm. Gyakran elmélázok a képein, és eszembe jut ez a sosem sikerült szerelem.

Ezzel a kis történettel annyit akartam elmondani, hogy van ami sikerül, van ami nem. A srác valószínűleg teljesen önbizalomhiányos. Ha tenni akarsz valamit, akkor küldj neki levelet, írjál rá FB-on, próbálj közeledni. Legyél vele türelmes. Beszélgess vele. Ha nem jön is össze, legalább megpróbáltad.

30/F

2018. febr. 18. 18:59
 9/11 anonim ***** válasza:

Ja és ne mindig FB-on beszéljetek, mert teljesen lekorlátozza a kommunikációt! Az emberi agy nem erre lett kitalálva! Évek milliói alatt nem ilyen ostoba kommunikációra lettünk kifejlődve, hanem szemtől-szembe, szóval, testi jelzésekkel, alias nonverbális kommunikáció! Az sokszor többet is mond. Kipirult bőr, remegő végtagok, zavart pillantások, elcsukló hang. Ez a lényeg, nem az, hogy bedobsz neki egy piros kis szívet meg 5 millió szmájlit, meg kutyaf-sz.

Próbáld keresni a társaságát! Amúgy mellesleg én nem vagyok ennyire macho, de a hülyeség meg a nem hülyeség között tudok különbséget tenni.

Ismét 30/F

2018. febr. 18. 19:03
 10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat majd meg milesz próbálok tenni az ügy érdekében!:)
2018. febr. 20. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!