Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hol lehet szerezni normális...

Hol lehet szerezni normális Ouija táblát?

Figyelt kérdés

Normális alatt azt értem hogy; nem egy olcsó kínai másolat, vagy pedig amit Laci bácsi csinált otthon a műhelybe.

Gondolom egy eredeti darab vagy pedig egy tényleg működő darab nem olcsó, csak nem tudom hogy honnan lehet beszerezni.

Ebbe kérnék tőletek segítséget.

A válaszokat előre is köszönöm.

2017. szept. 24. 13:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Az hogy olcsó miért baj? Kínaiak nem tudnak ilyent készíteni? Tök mindegy a oija táblának ki készíti, működik

Ezt olvasd el [link]

2017. szept. 24. 13:18
 2/11 anonim ***** válasza:
49%
Ha hiszed, ha nem, én a Vaterán vettem, és működik.
2017. szept. 24. 13:26
 3/11 anonim ***** válasza:

Ez való neked : [link]

A rajta található angyalka meg is véd a démontól. Remélem nem idézel meg semmit.

2017. szept. 24. 13:28
 4/11 anonim ***** válasza:
58%
A leginkább akkor hatásos, ha te készíted el...
2017. szept. 24. 14:35
 5/11 anonim ***** válasza:
48%
Ez az Ouija tablas dolgot nem kell bevenni ;). Csak jatek / filmben hasznaljak / demont ideznek vele / szoval azon keresztul lehet a demonokkal komunikalni. Haverokkal szoktunk neha estenkent jatszani. Es meg itt vagyok :).
2017. szept. 24. 18:43
 6/11 anonim ***** válasza:

"Csak jatek "

1xű játék hüjegyerekeknek -.-

2017. szept. 24. 19:54
 7/11 szenes43 ***** válasza:

Aranyozott tábla vagy egy deszkalapra rajzolt tábla egyformán működik.Nem tudom te honnan szedted hogy van eredeti drága ami működik és van másolat ami nem. Úgy vélem amit valaki saját kezűleg csinál s talán szerényebbnek tűnik de mégis az övé mivel a saját rezgésszáma is benne lesz mire elkészül.

Szeretném megemlíteni hogy bárki bármit mond a tábla nem játék.

2017. szept. 27. 08:19
 8/11 A kérdező kommentje:

Lehet egy kicsit hülyén fogalmaztam meg a kérdést.

Mivel nem nagyon értek ehhez (még) ezért hittem, azt hogy valami "különleges" dolog kell hozzá, és akkor fog működni ezért is írtam a másolat szót.

Ja, és köszönöm a válaszokat.

2017. szept. 27. 16:04
 9/11 anonim ***** válasza:

Amúgy azért nagyon vicces kijelenteni, hogy "a Ouija tábla nem játék", mert márpedig konkrétan, szó szerint AZ. A Hasbro JÁTÉKGYÁRTÓ cég bejegyzett, védett terméke az eredeti, igazi, "normális" Ouija tábla. (Monopoly, Operáció, Twister, gondolom akkor ezek sem játékok.)

Én is játszottam már, az égvilágon semmi földöntúli esemény nem történt.

2017. okt. 7. 00:48
 10/11 szenes43 ***** válasza:
14%
#9-es, mondjuk a Monopoly és Quja tábla között van némi különbség. A gyártó cég azt gyárt amire van kereslet,de azért mert te csak játszottál vele és nem lett semmi maradandó "élményed" az nem a tábla hibája. Szó szerint játszogattál vele és hamar rá is untál mivel neked nem hozta azt amit vártál tőle.Ezért inkább javaslom hogy Monopolyz.
2017. okt. 9. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!