Hol lehet szerezni normális Ouija táblát?
Normális alatt azt értem hogy; nem egy olcsó kínai másolat, vagy pedig amit Laci bácsi csinált otthon a műhelybe.
Gondolom egy eredeti darab vagy pedig egy tényleg működő darab nem olcsó, csak nem tudom hogy honnan lehet beszerezni.
Ebbe kérnék tőletek segítséget.
A válaszokat előre is köszönöm.
Az hogy olcsó miért baj? Kínaiak nem tudnak ilyent készíteni? Tök mindegy a oija táblának ki készíti, működik
Ezt olvasd el [link]
Ez való neked : [link]
A rajta található angyalka meg is véd a démontól. Remélem nem idézel meg semmit.
"Csak jatek "
1xű játék hüjegyerekeknek -.-
Aranyozott tábla vagy egy deszkalapra rajzolt tábla egyformán működik.Nem tudom te honnan szedted hogy van eredeti drága ami működik és van másolat ami nem. Úgy vélem amit valaki saját kezűleg csinál s talán szerényebbnek tűnik de mégis az övé mivel a saját rezgésszáma is benne lesz mire elkészül.
Szeretném megemlíteni hogy bárki bármit mond a tábla nem játék.
Lehet egy kicsit hülyén fogalmaztam meg a kérdést.
Mivel nem nagyon értek ehhez (még) ezért hittem, azt hogy valami "különleges" dolog kell hozzá, és akkor fog működni ezért is írtam a másolat szót.
Ja, és köszönöm a válaszokat.
Amúgy azért nagyon vicces kijelenteni, hogy "a Ouija tábla nem játék", mert márpedig konkrétan, szó szerint AZ. A Hasbro JÁTÉKGYÁRTÓ cég bejegyzett, védett terméke az eredeti, igazi, "normális" Ouija tábla. (Monopoly, Operáció, Twister, gondolom akkor ezek sem játékok.)
Én is játszottam már, az égvilágon semmi földöntúli esemény nem történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!