Thomas Sz. kérdése:
Van egy Ouija táblám, de hiába próbálok szellemet idézni, nem sikerül.2013-ban magától meggyulladt a gyertya a szobámban, tehát hiszek a szellemekben. Szerintetek mit csinálok rosszul? Antidepresszáns gyógyszerek befolyásolhatják az agyam működését?
Figyelt kérdés
2017. jan. 15. 16:03
1/18 Noblesse Oblige válasza:
"Antidepresszáns gyógyszerek befolyásolhatják az agyam működését?"
Igen. Az a lényegük, hogy az agyra hatnak. Szerintem inkább pszichológus tudna neked segíteni. A gyógyszeres kezelés önmagában nem sokat ér.
Majd épp lélekkel ráérsz szellemet idézni.
2/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. És ha elhagyom a gyógyszereket, akkor sikerülhet a szellem idézés?
2017. jan. 15. 16:19
3/18 Noblesse Oblige válasza:
Nem. Egészséges lélekkel sikerülheti és azzal is csak-csak. Előbb legyen meg a mentális erőd, aztán lehet ilyenekbe energiát fektetni. Ha a szellemi erőd gyenge, sérült, kezelésre szorul, abból semmi vagy semmi jó nem sül ki. Kezeltesd magad minél előbb, találj vissza a lelki békére és harmóniára. Csak erős embernek van ereje ahhoz, hogy kinyissa az ajtó és fogadja ami mögötte van.
4/18 A kérdező kommentje:
De amióta gyógyszert szedek, azóta lelkileg stabil vagyok..van lelki erőm.
Sok helyen olvastam, hogy sokaknak sikerült a szellemidézés a tábla használatával. Te is próbáltad már?
2017. jan. 15. 16:27
5/18 Noblesse Oblige válasza:
Mi konrétan a problémád? (mármint "lelkileg" amiért gyógyszert kell szedned)?
6/18 A kérdező kommentje:
Gyönyörűszép barátnőm volt, és szakítottunk.
2017. jan. 15. 16:42
7/18 A kérdező kommentje:
Többet ilyen szép csajom soha nem lesz, mert nála szebb nem létezik számomra.
2017. jan. 15. 16:43
8/18 Noblesse Oblige válasza:
És ez viselt meg lelkileg? Konkrétan mi a gondod? Depresszió?
9/18 A kérdező kommentje:
Igen, depresszió. A szakítás után idegbeteg voltam, agresszív, sírógörcseim voltak stb..
2017. jan. 15. 16:55
10/18 Noblesse Oblige válasza:
És előtt nem voltál ilyen? Mármint nem voltál amúgy is "gyenge" akaratú, könnyen összeomló típus? (sokat lehet örökölni a családon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!