Thomas Sz. kérdése:
Van egy Ouija táblám, de hiába próbálok szellemet idézni, nem sikerül.2013-ban magától meggyulladt a gyertya a szobámban, tehát hiszek a szellemekben. Szerintetek mit csinálok rosszul? Antidepresszáns gyógyszerek befolyásolhatják az agyam működését?
Figyelt kérdés
2017. jan. 15. 16:03
11/18 A kérdező kommentje:
De igen.
2017. jan. 15. 16:59
12/18 Noblesse Oblige válasza:
Akkor neked nem a szakítás a bajod, az csak hab a tortádon. Hanem a családi háttered?
Esetleg nem szerenéd elmesélni, hogy kezdődött a dolog? Én szívesen meghallgatom onnantól is ha kell, hogy megszülettél.
De sajnos az élettel szembe kell nézni. Nem lehet lemenekülni előle, és semmi mágia ouija tábla nem segít ezen. És nem fog önmagában. Ahhoz, hogy a hibáinkkal szembe nézzünk az életünkkel kell.
Szóval ha szeretnéd, hogy egy kicsit segítsek ahhoz el kell ezek mondanod. Ha akarod akár privátba is. Meghallgatom.
13/18 A kérdező kommentje:
Családi háttérrél nincsen semmi probléma. Egyszerűen csak érzékenyebb vagyok mint a többi ember. Az Ouija táblát csak szeretném kipróbálni, nem segítséget kérnék tőle. Te amúgy próbáltad már?
2017. jan. 15. 17:06
14/18 Noblesse Oblige válasza:
Nekem több eszem van annál... a táblával lehet szellemet idézni, de ha nem hozzáértő csinálja, szépen megátkozza magát.
15/18 anonim válasza:
Mit vársz az idézéstől? Mi a célod?
16/18 A kérdező kommentje:
Hogy adjon valami jelet a szellem, ha jelen van.
2017. jan. 15. 17:52
17/18 anonim válasza:
ne szórakozz begyógyszerezve ilyenekkel az ouija-val meg főleg ne.
18/18 anonim válasza:
Örülj neki te kis bánat, hogy nem sikerült te g**i.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!