OUIJA-táblánál hogy lehet utólag bezárni a kaput?
Figyelt kérdés
Papírból csináltam egy táblát, planchette helyett 5 ft-ost használtam. Tettem fel kérdéseket, és válaszolt, akármi is volt az. Nem én mozgattam a pénzt. Viszont nem zártam be a kaput...Azóta furcsa erők jelenlétét érzem...negatív erők, amik húznak lefelé... A múltkor boltba menet éreztem...mintha valami erő húzott volna előre...nem a szél volt, tudom...2016. máj. 3. 13:18
3/5 anonim válasza:
Kulcs nem Lukács. mit írok én? o.O
4/5 anonim válasza:
Mielőtt bezárnád a kaput, zavarjad vissza az azóta kéretlenül átjötteket, nem biztos, hogy jó, ha itt maradnak!
Ebben viszont igazad van:
"...mintha valami erő húzott volna előre...nem a szél volt, tudom..."
Hiszen csak a forgószél húz, a "hagyományos" tol!
.
A tanulópénzt fizeted, mert nem ismered, vagy nem vetted figyelembe a mondást: "Ha nem mestere, gyilkosa!"
5/5 anonim válasza:
Ha atablara irtal viszlatot akkor ha azon vegighuztad nincs baj.viszont ha meg is mond azt hogy "SZÁZEMBERÖLTŐ"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!