Hogyan lehet eldönteni, hogy a neten lévő szellemekről készült fotó/videó utólag van-e manipulálva?
Ha van is közte valódi, sosem tudod meg.
Elveszik a sok kamu között.
Volt egy kép, amire kiskorom óta azt hittem, hogy igaz. Két éve találtam meg rá egy hihető magyarázatot és akkora kamu volt, hogy hihetetlen.
A neten lévő képekkel és videókkal nem tudsz mit kezdeni, bármelyiket lehet manipulálni.
Akkor jó, ha megvan az igazi kézzelfogható, eredeti fotó. Azt lehet tesztelgetni különböző szoftverekkel. Míg a netről leszedett képeknél lehet nem érzékelik a programok úgy.
Pl. netről szedett ufós képnél semmi rendellenességet nem mutatott a szoftverem. Ellenben megvásároltam az EREDETIT. Na ott bizony kiadta az egyik funkcióban azt, ami szabad szemmel nem látható és a progi sem érzékelte, mert más a scan, mások az adatai, a bitsűrűsége stb.. Az "ufó" damillal volt a fára függesztve az eredeti fotón.
Ha a szellemnek fontos, hogy neked megjelenjen, akkor jelenjen is meg! Amúgy komolytalan dolog "a szellemek festése" - ezt már a régi kínai bölcsek is megírták.
Honnan tudod, hogy emberalakú? - test nélkül bármilyen lehet, így pedig egy párafolt is lehet szellem, és észre sem veszed, hogy rendkívüli.
Kedves utolsó, mint mondtad, a jelen állása szerint.
Ha ezer éve azt mondtad volna valakinek, hogy a föld lapos, és az ember repülni fog egy fém szerkezettel, hát kikacagott volna. Igaz, hogy nem tudjuk bizonyítani száz százalékosan a létezésüket, attól még létezhetnek, és fordítva.
Tegyük fel, hogy létezik emberi lélek. Ez a tudomány mai állása szerint elfogadott. Halál után a lélek is megsemmisül? Fogalmam sincs, de mi van, ha valamilyen folyamat következtében mégis fennmarad, test nélkül. Én nem akarok bebizonyítani semmi, csak felvetődött bennem a kérdés, hogy mi van, ha a képek 0,0000001%-a igaz. Szerintem teljesen mindegy, hogy egy kép valós, vagy 10 milliárd. Bár akkor sem jelentene megcáfolhatatlan bizonyítékot, mert meg kellene ismételni. Azért tettem fel a kérdést, mert érdekel a véleményetek, és mert én nem értek hozzá.
Kedves kérdező, kíváncsian várom mi alapján különíted el a lelket az ismert szervektől, valamint érdekelne hogy véleményed szerint hol helyezkedik el a testben, lokálisan.
A direkt kimutatása is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!