Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan lehet eldönteni, hogy...

Hogyan lehet eldönteni, hogy a neten lévő szellemekről készült fotó/videó utólag van-e manipulálva?

Figyelt kérdés
Az száz, hogy nagyon sok módosítva van, de ha van köztük egy igazi is, azt honnak lehetne felismerünk? Milyen követelményeknek kellene megfelelnie, hogy elismerhető legyen.

2014. jún. 23. 02:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha van is közte valódi, sosem tudod meg.

Elveszik a sok kamu között.

Volt egy kép, amire kiskorom óta azt hittem, hogy igaz. Két éve találtam meg rá egy hihető magyarázatot és akkora kamu volt, hogy hihetetlen.

A neten lévő képekkel és videókkal nem tudsz mit kezdeni, bármelyiket lehet manipulálni.

Akkor jó, ha megvan az igazi kézzelfogható, eredeti fotó. Azt lehet tesztelgetni különböző szoftverekkel. Míg a netről leszedett képeknél lehet nem érzékelik a programok úgy.

Pl. netről szedett ufós képnél semmi rendellenességet nem mutatott a szoftverem. Ellenben megvásároltam az EREDETIT. Na ott bizony kiadta az egyik funkcióban azt, ami szabad szemmel nem látható és a progi sem érzékelte, mert más a scan, mások az adatai, a bitsűrűsége stb.. Az "ufó" damillal volt a fára függesztve az eredeti fotón.

2014. jún. 23. 02:30
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Tudásunk jelen állása szerint nincsenek halott emberekből visszatérő szellemek. Ezáltal a fotók valamilyen természeti jelenséget örökítenek meg (amit félreértelmezünk), vagy manipulálva vannak.
2014. jún. 23. 07:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha a szellemnek fontos, hogy neked megjelenjen, akkor jelenjen is meg! Amúgy komolytalan dolog "a szellemek festése" - ezt már a régi kínai bölcsek is megírták.

Honnan tudod, hogy emberalakú? - test nélkül bármilyen lehet, így pedig egy párafolt is lehet szellem, és észre sem veszed, hogy rendkívüli.

2014. jún. 23. 07:37
 4/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, mint mondtad, a jelen állása szerint.

Ha ezer éve azt mondtad volna valakinek, hogy a föld lapos, és az ember repülni fog egy fém szerkezettel, hát kikacagott volna. Igaz, hogy nem tudjuk bizonyítani száz százalékosan a létezésüket, attól még létezhetnek, és fordítva.

Tegyük fel, hogy létezik emberi lélek. Ez a tudomány mai állása szerint elfogadott. Halál után a lélek is megsemmisül? Fogalmam sincs, de mi van, ha valamilyen folyamat következtében mégis fennmarad, test nélkül. Én nem akarok bebizonyítani semmi, csak felvetődött bennem a kérdés, hogy mi van, ha a képek 0,0000001%-a igaz. Szerintem teljesen mindegy, hogy egy kép valós, vagy 10 milliárd. Bár akkor sem jelentene megcáfolhatatlan bizonyítékot, mert meg kellene ismételni. Azért tettem fel a kérdést, mert érdekel a véleményetek, és mert én nem értek hozzá.

2014. jún. 23. 07:41
 5/8 A kérdező kommentje:
Pardon, utolsó előtti. :)
2014. jún. 23. 07:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam, hogy emberalakúnak kell lennie. Lehet pára is. De ha mégis ember alakú lenne, milyen kép tudná bizonyítani létezésüket?.
2014. jún. 23. 07:43
 7/8 anonim válasza:
100%
A kontár munkáról még szabad szemmel is el lehet dönteni, hogy kamu-e. Fb-n olyan megosztásokat szoktam látni, hogy csak fogom a fejemet, amikor látom, hogy az emberek kritika nélkül benyelik, legyen bármennyire gagyi photoshop. A profi munkáról már nehezebb eldönteni, főleg ha nem is utómunkában hamisították, hanem kihasználtak egy természeti jelenséget, vagy egy adott körülmények között bármikor reprodukálható anomáliát. De az interneten alapból az az egészséges, ha minden információt azután kezdesz komolyabban venni, ha megbízható forrás megerősítette azt.
2014. jún. 23. 09:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, kíváncsian várom mi alapján különíted el a lelket az ismert szervektől, valamint érdekelne hogy véleményed szerint hol helyezkedik el a testben, lokálisan.

A direkt kimutatása is érdekel.

2014. jún. 23. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!