Normális, hogy 20 évesen hiszek minden mágiában és természetfelettiben?
Gyerek korom óta mindent imádok ami természetfeletti,nagyon hiszek abban,hogy minden ilyesmi létezik,és várom azt,hogy nekem is előjöjjön a "rejtett erőm".
Filmekben és sorozatokban is csak azt szeretem ami mágia alapú,és minden egyes oktató/dokumentum filmet láttam már ami a természetfelettihez kapcsolódik,főleg a mágia. Nagyon sokat talumanyizom ezeket a dolgokat,és hiszek bennük teljes mértékben. Mindenki akinek elmondtam mondogatja,hogy ez nem létezik,meg kitalált,de szerintem minden kitaláció valóságon alapul,mert máshogy nem jött volna ötlet. Nagyon hiszek a mágiában és ennek a "tanulása" is a hobbim,és várom,hogy egyszer talán én is képes leszek igazi mágiára.
Mi a véleményetek erről? Szerintetek normális? Ti hisztek a természetfelettiben?
CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK!
Egy szuszra megkérdezni, hogy normális vagy-e, és kikötni, hogy csak normálisok válaszoljanak... teljesítmény, még ezen a fórumon is.
Mágia nem létezik. Soha, senki nem volt képes rá. Tanulj fizikát, nőj fel.
Ha nem teszed tönkre a szemed és agyad, illetve a környezeted akkor mindegy.
Az számít, hogy jól érezd magad.
Normális.
Nem lehet mindenki tisztában az alapvető tudományos tézisekkel, természeti törvényekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!