Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Normális, hogy 20 évesen...

Normális, hogy 20 évesen hiszek minden mágiában és természetfelettiben?

Figyelt kérdés

Gyerek korom óta mindent imádok ami természetfeletti,nagyon hiszek abban,hogy minden ilyesmi létezik,és várom azt,hogy nekem is előjöjjön a "rejtett erőm".

Filmekben és sorozatokban is csak azt szeretem ami mágia alapú,és minden egyes oktató/dokumentum filmet láttam már ami a természetfelettihez kapcsolódik,főleg a mágia. Nagyon sokat talumanyizom ezeket a dolgokat,és hiszek bennük teljes mértékben. Mindenki akinek elmondtam mondogatja,hogy ez nem létezik,meg kitalált,de szerintem minden kitaláció valóságon alapul,mert máshogy nem jött volna ötlet. Nagyon hiszek a mágiában és ennek a "tanulása" is a hobbim,és várom,hogy egyszer talán én is képes leszek igazi mágiára.

Mi a véleményetek erről? Szerintetek normális? Ti hisztek a természetfelettiben?

CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK!

2016. okt. 6. 22:26
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
68%
Igen, én is keresztény vagyok!
2016. okt. 6. 22:46
 2/24 Ozmium42 ***** válasza:
50%

Egy szuszra megkérdezni, hogy normális vagy-e, és kikötni, hogy csak normálisok válaszoljanak... teljesítmény, még ezen a fórumon is.

Mágia nem létezik. Soha, senki nem volt képes rá. Tanulj fizikát, nőj fel.

2016. okt. 6. 23:12
 3/24 A kérdező kommentje:
Normális válasz alatt azt értettem,hogy ne olyanok írjanak, akik minden egyes szavakba belekötnek,hanem akik értelmes ember módjára le tudják írni a véleményüket. Köszönöm :)
2016. okt. 6. 23:14
 4/24 anonim ***** válasza:
33%
Normális. Valójában semmit sem tudunk, ezt Socrates is elmondta, aki más állít az még ennyit sem tud. A tudomány is csak kapizsgál valamit. Állanódan megcáfolják a régi eredményeket vagy 100 évenkét teljesen mást állítanak ugyanarról van olyan terület, ahol 5-10 évente is. Még el sem hagytuk a Földet, ami csak egy parányi porszeme az univerzumnak. Gyakorlatilag semmit, de semmit sem tudunk !!
2016. okt. 7. 00:20
 5/24 Ozmium42 ***** válasza:
63%
Mondanál egy eredményt az elmúlt 50 évből, amit teljesen megcáfolt a tudomány, és teljesen mást állít helyette? Mondanál mágiát az elmúlt 5000 évből, ami leváltott egy tudományos magyarázatot?
2016. okt. 7. 00:40
 6/24 anonim ***** válasza:
23%
Ha olyan mágiában hiszel, mint a Harry Potter, vagy hogy tűzgolyókat lősz a kezeddel, akkor az annyira nem normális. A mágia nem így működik, és még, ha valahogy sikerül is ilyen szintre jutnod, hogy egy minimális pryo, vagy akármilyen kinézist tudj használni, az már nagyon ritka. Viszont az tény, hogy a testnek, és igazából minden élőnek van egy bizonyos energiája, amit nevezhetsz manának, vagy aminek akarod. Ahogy vannak más lények is más más síkokon, de az megint egy más dolog. Egyáltalán van valamilyen ténylegesen létező, kézzelfogható tapasztalatod? Csináltál már bármit?
2016. okt. 7. 00:41
 7/24 anonim ***** válasza:
53%

Ha nem teszed tönkre a szemed és agyad, illetve a környezeted akkor mindegy.

Az számít, hogy jól érezd magad.

2016. okt. 7. 01:07
 8/24 Ozmium42 ***** válasza:
36%
2016. okt. 7. 01:11
 9/24 anonim ***** válasza:
56%

Normális.

Nem lehet mindenki tisztában az alapvető tudományos tézisekkel, természeti törvényekkel.

2016. okt. 7. 05:16
 10/24 anonim ***** válasza:
50%
10-12 éves kor felett nem normális.
2016. okt. 7. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!