Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Normális, hogy 20 évesen...

Normális, hogy 20 évesen hiszek minden mágiában és természetfelettiben?

Figyelt kérdés

Gyerek korom óta mindent imádok ami természetfeletti,nagyon hiszek abban,hogy minden ilyesmi létezik,és várom azt,hogy nekem is előjöjjön a "rejtett erőm".

Filmekben és sorozatokban is csak azt szeretem ami mágia alapú,és minden egyes oktató/dokumentum filmet láttam már ami a természetfelettihez kapcsolódik,főleg a mágia. Nagyon sokat talumanyizom ezeket a dolgokat,és hiszek bennük teljes mértékben. Mindenki akinek elmondtam mondogatja,hogy ez nem létezik,meg kitalált,de szerintem minden kitaláció valóságon alapul,mert máshogy nem jött volna ötlet. Nagyon hiszek a mágiában és ennek a "tanulása" is a hobbim,és várom,hogy egyszer talán én is képes leszek igazi mágiára.

Mi a véleményetek erről? Szerintetek normális? Ti hisztek a természetfelettiben?

CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK!

2016. okt. 6. 22:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
92%
Teljesen abnormális vagy kérdező. Ne törődj a rosszindulatú emberekkel. Egy nap te leszel hókuszpók a nagy varázsló!
2016. okt. 7. 10:44
 12/24 anonim ***** válasza:
Ajánlom olvasásra Carl Sagan - Korok és démonok c. könyvét. Ha elolvastad, és ez a kérdés újra megfogalmazódik benned, akkor a válaszom: Nem, nem vagy normális.
2016. okt. 7. 11:13
 13/24 anonim ***** válasza:

Sajnos az a baj, hogy ez eléggé normális. Pedig nem kéne annak lennie. Szomorú, hogy ilyen sok ember tagadja a józan ész és a tudomány által nyilvánvalóvá tett alapvető téziseket.

"de szerintem minden kitaláció valóságon alapul,mert máshogy nem jött volna ötlet."

Ezt ugye te sem gondolod komolyan? Szerinted a Star Wars (jedikkel, Erővel, fénykarddal együtt) milyen valóságon alapul?

2016. okt. 7. 12:20
 14/24 A kérdező kommentje:

Ha a mágia,vagy az "idegenek" léte felmerült,esetleg megtörtént,akkor az ember innentől kezdve könnyen túllépheti a képzeletének határait, szóval ez a véleményem a starwarsról....

Szerintem a boszorkányság sem véletlenül alakult ki,és nem véletlenül kezdtek üldözni őket,szerintem van valóság alapja ezeknek a dolgoknak....és honnan tudod?lehet,hogy egy másik galaxisban, egy furcsa bolygón lehet hasonló élet,mint a starwars,ezt nem tudható,hisz az univerzum szinte végtelen.

2016. okt. 7. 13:54
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Inkább arra válaszolj tudtál e valamilyen eredményt elérni, és milyen mágiába hiszel?
2016. okt. 7. 13:57
 16/24 anonim ***** válasza:
26%
sok embernek vannak képességei csak kérdés hogy ki tud róla és hogy tudja hasznosítani..
2016. okt. 7. 15:54
 17/24 A kérdező kommentje:
Mint mondtam tanulmányozom,nem gyakorlom még.
2016. okt. 7. 16:36
 18/24 anonim ***** válasza:
59%
Nem hinni kell, hanem tanulni, fejlődni, gyakorolni. Ez a nyugati, keresztény hiten alapuló hozzáállás, "hiszek valamiféle felsőbb hatalomban - ők konkrétan Istenben -, ő a teremtő, nekem meg mint embernek elég hinnem benne, és néha elmondani pár imát". Pont azt veszi el az embertől, ami - a hitét abban, hogy ő is teremtő lény, mint mindenki. Nem várni kell a "rejtett erőre", hanem előhozni azt. Kezdetben oké, hogy megszerzed az alaptudást, műveltséget e téren, könyvekből és egyebekből, de ez megint csak olyan, mint amikor a katolikus a Bibliát olvasgatja. Gyakorlati haszna, pozitív hatása az életedre nincs. Inkább cselekedj.
2016. okt. 7. 16:42
 19/24 A kérdező kommentje:
Szeretnék cselekedni,gyakorolni ezeket,de nem tudom hogy álljak hozzá... Nincsen semmi technika amiről tudnék,csak az elmélet...keresek gyakorlati dolgokat,de nem találtam, és nem tudom hogy álljak neki sajnos :/
2016. okt. 10. 16:05
 20/24 anonim ***** válasza:

Igen, normális. Azt jelenti, hogy még nem vagy gép. Azt jelenti, hogy még nem vagy (teljesen) bal agyféltekés.

A bal agyféltekések a lélekben szegények, akik a számok és a technológia általi megkötözöttségben élnek.

2016. dec. 12. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!