Normális, hogy 20 évesen hiszek minden mágiában és természetfelettiben?
Gyerek korom óta mindent imádok ami természetfeletti,nagyon hiszek abban,hogy minden ilyesmi létezik,és várom azt,hogy nekem is előjöjjön a "rejtett erőm".
Filmekben és sorozatokban is csak azt szeretem ami mágia alapú,és minden egyes oktató/dokumentum filmet láttam már ami a természetfelettihez kapcsolódik,főleg a mágia. Nagyon sokat talumanyizom ezeket a dolgokat,és hiszek bennük teljes mértékben. Mindenki akinek elmondtam mondogatja,hogy ez nem létezik,meg kitalált,de szerintem minden kitaláció valóságon alapul,mert máshogy nem jött volna ötlet. Nagyon hiszek a mágiában és ennek a "tanulása" is a hobbim,és várom,hogy egyszer talán én is képes leszek igazi mágiára.
Mi a véleményetek erről? Szerintetek normális? Ti hisztek a természetfelettiben?
CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK!
Sajnos az a baj, hogy ez eléggé normális. Pedig nem kéne annak lennie. Szomorú, hogy ilyen sok ember tagadja a józan ész és a tudomány által nyilvánvalóvá tett alapvető téziseket.
"de szerintem minden kitaláció valóságon alapul,mert máshogy nem jött volna ötlet."
Ezt ugye te sem gondolod komolyan? Szerinted a Star Wars (jedikkel, Erővel, fénykarddal együtt) milyen valóságon alapul?
Ha a mágia,vagy az "idegenek" léte felmerült,esetleg megtörtént,akkor az ember innentől kezdve könnyen túllépheti a képzeletének határait, szóval ez a véleményem a starwarsról....
Szerintem a boszorkányság sem véletlenül alakult ki,és nem véletlenül kezdtek üldözni őket,szerintem van valóság alapja ezeknek a dolgoknak....és honnan tudod?lehet,hogy egy másik galaxisban, egy furcsa bolygón lehet hasonló élet,mint a starwars,ezt nem tudható,hisz az univerzum szinte végtelen.
Igen, normális. Azt jelenti, hogy még nem vagy gép. Azt jelenti, hogy még nem vagy (teljesen) bal agyféltekés.
A bal agyféltekések a lélekben szegények, akik a számok és a technológia általi megkötözöttségben élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!