Normális, hogy 20 évesen hiszek minden mágiában és természetfelettiben?
Gyerek korom óta mindent imádok ami természetfeletti,nagyon hiszek abban,hogy minden ilyesmi létezik,és várom azt,hogy nekem is előjöjjön a "rejtett erőm".
Filmekben és sorozatokban is csak azt szeretem ami mágia alapú,és minden egyes oktató/dokumentum filmet láttam már ami a természetfelettihez kapcsolódik,főleg a mágia. Nagyon sokat talumanyizom ezeket a dolgokat,és hiszek bennük teljes mértékben. Mindenki akinek elmondtam mondogatja,hogy ez nem létezik,meg kitalált,de szerintem minden kitaláció valóságon alapul,mert máshogy nem jött volna ötlet. Nagyon hiszek a mágiában és ennek a "tanulása" is a hobbim,és várom,hogy egyszer talán én is képes leszek igazi mágiára.
Mi a véleményetek erről? Szerintetek normális? Ti hisztek a természetfelettiben?
CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK!
Igen, normális.
A hit alapja a tudatlanság, minnél mélyebb valaki hite, annál több tanulnivalója van.
.
"CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK!"
Miért kell kiabálva előadnod, hogy csak a te hited megerősítő választ vársz?
"rejtett erő" nem létezik. Ha van valamilyen képességed, az már gyerekkortól meg kell lennie. A gyerekek érzékenyebbek ezekre a dolgokra, majd szép lassan ez "elkopik", ahogy egyre idősödnek. Még ilyen 13-15 éves kor között van egy erősebb hulláma a dolognak, ha van, de ha nem foglalkozik vele az illető, akkor teljesen eltűnik. Szóval a "rejtett erőre" hiába vársz, ez már gyerekként eldöntetik, sajnos azonban sokan nem foglalkoznak vele, és mint említettem: eltűnik az idővel.
Nem baj, hogy hiszel ebben, ez csak azt mutatja, hogy sokkal nyitottabb vagy a körülötted lévő világ kérdéseire, mint a legtöbben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!