Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Normális, hogy 20 évesen...

Normális, hogy 20 évesen hiszek minden mágiában és természetfelettiben?

Figyelt kérdés

Gyerek korom óta mindent imádok ami természetfeletti,nagyon hiszek abban,hogy minden ilyesmi létezik,és várom azt,hogy nekem is előjöjjön a "rejtett erőm".

Filmekben és sorozatokban is csak azt szeretem ami mágia alapú,és minden egyes oktató/dokumentum filmet láttam már ami a természetfelettihez kapcsolódik,főleg a mágia. Nagyon sokat talumanyizom ezeket a dolgokat,és hiszek bennük teljes mértékben. Mindenki akinek elmondtam mondogatja,hogy ez nem létezik,meg kitalált,de szerintem minden kitaláció valóságon alapul,mert máshogy nem jött volna ötlet. Nagyon hiszek a mágiában és ennek a "tanulása" is a hobbim,és várom,hogy egyszer talán én is képes leszek igazi mágiára.

Mi a véleményetek erről? Szerintetek normális? Ti hisztek a természetfelettiben?

CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK!

2016. okt. 6. 22:26
1 2 3
 21/24 Ozmium42 ***** válasza:
Nem igazán látom, hogy lemaradnék valami érdemlegesről.
2016. dec. 13. 00:46
 22/24 anonim ***** válasza:

Igen, normális.

A hit alapja a tudatlanság, minnél mélyebb valaki hite, annál több tanulnivalója van.

.

"CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK!"

Miért kell kiabálva előadnod, hogy csak a te hited megerősítő választ vársz?

2016. dec. 13. 06:19
 23/24 Lincike válasza:

"rejtett erő" nem létezik. Ha van valamilyen képességed, az már gyerekkortól meg kell lennie. A gyerekek érzékenyebbek ezekre a dolgokra, majd szép lassan ez "elkopik", ahogy egyre idősödnek. Még ilyen 13-15 éves kor között van egy erősebb hulláma a dolognak, ha van, de ha nem foglalkozik vele az illető, akkor teljesen eltűnik. Szóval a "rejtett erőre" hiába vársz, ez már gyerekként eldöntetik, sajnos azonban sokan nem foglalkoznak vele, és mint említettem: eltűnik az idővel.

Nem baj, hogy hiszel ebben, ez csak azt mutatja, hogy sokkal nyitottabb vagy a körülötted lévő világ kérdéseire, mint a legtöbben.

2017. márc. 30. 19:29
 24/24 anonim ***** válasza:
Az emberek befolyásolása tényleg lehetséges, azok felett akik hagyják magukat, pl egy jó pszichiáter is természetfeletti erővel bír, ha mások befolyásolása az, bár igaz hogy orvosként nem akar befolyásolni, de tudna.
2017. márc. 30. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!