Ouija tábla? Lenne kérdésem többi lent.
Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni egyet és használni. De persze hallottam már hogy veszelyes lehet stb.
A lényeg hogy nekem van egy Anti-Possession tetoválásom, az megvédhet engem barmifele demoni/szellemi megszállástol? Vagy egyáltalán egy ilyen tetovallassal magamon sikerülhet az idézés?
Valaszaitokat előre is köszönöm
2017. jún. 10. 02:15
1/5 anonim válasza:
Ha szalonban tetováltattál, a védelem, amit remélsz: nulla.
Ha mágikus szertartás keretei között, a mágia mestere tetovált, akkor lehetséges.
2/5 anonim válasza:
Csak nevetni tudok ezeken a kérdéseken, a válaszokon még inkább :D
3/5 anonim válasza:
Én hiszek az ezoterikus dolgokban, de nem hiszek el mindent. Az ouija ugyanúgy működik, mint az inga: azt fogja mutatni, amit te látni szeretnél. Ezeket nem démoni, vagy szellemi erők mozgatják, hanem te. Tehát félelemre semmi okod nincs, nyugodtan vedd meg a táblát, - vagy készítsd el magad -, de eredményeket nem fogsz vele elérni, mindössze azt, amit te beleképzelsz.
4/5 anonim válasza:
Ahogy az első írta. Ha csak egy szalonban csináltattad, ilyen téren megtörölheted vele a feneked.
Az Ouija tábla veszélyes, de úgy gondolom ez a megszállás nem egyből fog megtörténni, hanem apránként, és csakis akkor, ha te is engeded. Tehát csak óvatosan.
5/5 Druidarya válasza:
Szerintem eleve nem jó jel, ha úgy állunk egy spiritiszta kísérlethez, hogy az veszélyes. A szellemeket nem a tábla vonzza, hanem az intenció; ha a kör nyomott hangulatú, az atmoszféra félelemmel terhelt, akkor tényleg jobb nem csinálni, mert pozitív entitások ilyenkor nehezen jönnek. Ha a körben nincs médium (előre nem tudni, ha most fogtok neki), akkor nem jöhet értelmes üzenet. Ha mégis jön összefüggő üzenet, akkor azt úgy kezeld, hogy odaátról érkezik. A tetkótól a szellemek csak annyira félnek, mint az élők, de ha Te hiszel a hatalmában, akkor ez autoszuggesztív alapon elvileg biztosíthat védelmet - ám, ha azt hiszed, hogy védekezni kell, akkor miért állnál neki. Első kísérletre szokás szerint a "kontrollt" kell hívni, és ezt csak teljesen pozitív beállítódással szabad. Akkor az egész csak annyira lesz veszélyes, mint egy ima a templomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!