Googlezni luxus? Bár aki ilyen hülyeségekkel foglalkozik arról miért is feltételezném, hogy tud keresőt használni, igaz-e?
2017. ápr. 15. 21:15
2/13 anonim válasza:
Neked nem ajánlom!
2017. ápr. 15. 21:22
3/13 szenes43 válasza:
Van némi tapasztalatom e témában és azt ajánlom hogy csinálj egyet magadnak. Hidd el nem kell hozzá olyan különleges kézügyesség sem anyag és óriási előny hogy a te rezgésszámod fogja birtokolni bármilyenre sikerül esztétikailag.
Szívesen adok részletes tanácsot ha komolyan foglalkozni szeretnél e témával.
(megjegyzem: én inkább az írózsámolyt tartom kezelhetőbbnek).
2017. ápr. 16. 08:04
4/13 anonim válasza:
A harmadik válaszolóval értek egyet. Ha mindenképp Quija táblát szeretnél használni, akkor a leghasznosabb, ha te magad készíted el. Nem olyan nehéz, régen én is magam csináltam. Ha viszont mindenképp venni akarsz:
Mellekesen megjegyzem ebben a temaban nem eleg a ,,nemi,, tapasztalat. Ehhez komoly tudas kell. Tudom mirol beszelek! En latok erzek olyan dolgokat identitasokat amiket nem sokan. Es jol tudom mirol van szo. Amirol ha valaki tapasztalja akkor nem hogy tanacsot nem ad de ellenzi. Mert akik miatt ateltem ok is azt hittek ertenek hozza.
2017. ápr. 19. 23:46
6/13 szenes43 válasza:
Kedves Panka. Gondolod ha nagybetűvel írsz hitelesebbnek tűnik a mondanivalód? Tiszteletben tartom a te beszámolódat hiszen te élted át és nem én tehát nem vonhatom kétségbe a valóságtartalmát. Azt amit feljebb én hozzászóltam az a jelenlegi tudásom és néhány Quja tábla legyártása utáni tapasztalatom nyomán írtam. A kérdező megcsinálja vagy megveszi az már az ő döntése és ezt tőlem vagy tőled függetlenül megteszi. Arra volt kíváncsi hogy hogy juthatna hozzá. Nagyon szívesen megtárgyalom veled az elhalt hozzátartozók megidézésének a problémáit is ha érdekel a téma. További szép napot.
2017. ápr. 20. 08:23
7/13 Panka91 válasza:
Nem szukseges mivel ertek hozza.
2017. ápr. 20. 09:27
8/13 anonim válasza:
Csatlakozon Panka91-hez. Szerintem sem kéne ouijáznod Kérdező.
Mert aztán majd jösz a gyakorikérdésekre azza hogy jaj mi volt ez?!, iszonyú dolgok történnek stb.
De akkor majd tüntetsd fel azt is hogy te voltál aki ouija táblát akart és garantálom mindenki azt fogja mondani, "látod-látod kellett neked ouijáznod"!
2017. ápr. 20. 09:38
9/13 anonim válasza:
Mindig elgondolkodtat a dolog amikor valaki ilyen iszonyat bunkó paraszt lenéző módon ír, mint Panka és azt állítja magáról, hogy spirituálisan magas szinten van. Hát eléggé üti egymást a kettő. De lehet, hogy ez csak nekem szokott feltűnni? Akiket ismerek és valóban magas fejlettségi szinten vannak, azok érdekes módon higgadtan és normálisan képesek kommunikálni. Persze találkozom olyannal is, aki csak azt hiszi, hogy magas szinten van valami iskolával és közben ledegradál, lenéz más módszereket, a sajátját meg isteníti. Ugyanaz. :(
2017. ápr. 20. 10:27
10/13 anonim válasza:
Én sem bohóckodnék a táblával, kellő hozzáértés nélkül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!