Honnan tudnék Ouija táblát venni vagy rendelni illetve kb. mennyiért?
Figyelt kérdés
Főként a venni része érdekelne.2017. ápr. 15. 19:04
11/13 Panka91 válasza:
Ez csak oszinteseg. Aki tisztaban van valamivel, az nem tamogatja a Kerdezot. Igen is felelotlen dolognak tartom. Olyan mintha valaki jogositvany nelkul szeretne sport autot vezetni....
12/13 szenes43 válasza:
Panka nincs harag,csak meglepődtem mint akit nyakon löttyintettek egy lavór vízzel. A táblát valóban elkészítettem több változatban is de mégis ha szükségét érzem a kis írózsámolyt kedvelem jobban. Igaz évekig tanultam mágiát, előtte elértem valamennyire az AMORC(rózsakeresztes páholy)alapismereti fokozatát és talán megvannak az eszközeim hogy levédjem magam,de azért köszi hogy vigyázol itt ránk.
13/13 Panka91 válasza:
Most nem azert, de ha picit jobban szet nezunk az oldalon, nagyon sok fiatal van, akiket izgat, vagy csak gilmben lattak, es fogalmuk sincs az egeszrol, csak bele szeretnenek vagni kello tudas hianyaban. Volt olyan ismerosom is akinek a baratnoje is magiat tanult. De meg nala is megesett sajnos hogy elszabadultak rossz dolgok. Persze a lany nem abban a hazban elt ahol mi. De akivel csinakta sikitva menekult a kovetkezmenyek elol. Nekem volt a legjobb, aki semmit sem csinalt, megis jottek a testemen nyomok, ugymond kep kimaradas is. De csak a kezdet volt... Nem is ertem hogy akkor annak a lanynak mi a fenet tanitottak... De sok ember van akinek fogalma sincs a kovetkezmenyekrol. Szerintem ez nem egy olyan dolog amit felelotlenul lehet csinalni, csak mert izgat vagy jo mokanak tartom. Sok olyan fiatalrol is olvastam mar itt akik tul vannak rajta. Aztan nem ertettek a szagokat torteneseket stb.... Csak be voltak f...va
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!