Létezik spiritualitás a valóságban?
Hetes.
Több ezer éve le van írva rengeteg minden, de száz élet sem elég arra hogy mindezt átolvasd, míg megtalálod azt ami használható. Úgy, hogy leginkább az anyanyelvemen, és kismértékben angol nyelven értem meg az olvasott szövegeket. Lehet, hogy te perfekt írsz/olvasol/beszéled a hébert, arámit latint, de én sajnos még nem. Így lehet, hogy ennek okán nem találtam semmit, azért meg ne haragudj meg, ha valótlanságok felett ítéletet mondok.
Nem a hozzám illő utat akarom megtalálni, hanem az utat...szerintem nem ugyanaz.
Nyolcas aki igazából a hármas:
Nem várom el, hogy ha valaki esetleg ténylegesen rendelkezik valamiféle hatalommal az rögtön a celeb élet felé vegye az irányt, és vadássza a lájkokat a démonidézős posztjával, vagy azzal amikor a Katrina hurrikánt ráküldi Borsod-Abaúj-Zemplén megyére. Aztán jönne a men in black és vinné a máglyára, sosem bocsájtanám meg magamnak. De azért négyszemközt igazán villanthatna már valaki valamit, esküszöm nem vagyok titkosügynök, navos vagy nemzetbiztonságos. Hipnózisról, nlpről viszont nekem is van papírom, a cold readinggel is szimpatizálok, így azért nem olyan nehéz kiszúrni a gyenge kísérleteket mások megvezetésére.
Kilences.
Igen, én is úgy vélem, hogy mindenhol megtalálni az igazságnak egy kicsiny morzsáját, ami természetesen nem egyértelműen van azért leközölve. Aztán ezekből kell kirakosgatni valamit, ezen vagyok. Mindössze abban reménykedtem, hogy van olyan ember, akinek ez már részben, vagy talán egészben is sikerült. De nem nagy rá az esély, hogy találok ilyet, bár nem adom fel.
Tízes.
Te pusztán kötekedni vagy itt, anélkül hogy kicsit megerőltesd az agyad a kérdés és a válaszok értelmezésével. Holnap bedobok a Dunába egy kétszáz forintost, keresd meg. Ha nem találod, akkor neked nem létező dolog a kétszáz forint. Hajrá.
Az engem és a másokat félrevezetni kívánók elmeállapotáról, illetve lelkivilágáról kialakított diagnózist arra alapozom, hogy egy rendszergazda aki 20-on X évesen nem látta még sem a világot, sem nőt közelebbről, annak az egóját növeli, ha a klaviatúra mögül mindent megjárt mágusnak adja ki magát-mivel szükségszerű, hogy legyen egy adott intelligenciaszintje és kommunikációs készsége az általa végzett munka elvárásai miatt, így ez a tevékenység sem okoz neki különösebb problémát. Tud küldeni pár semmire sem jó pdf-et, tud nagyokat mondani az első néhány percben, mindössze ott van a baj, ha emberére akad, aki szintén nem 105-ös iq-val lett megáldva, mert onnan elkezdenek szaporodni az ellentmondások, a ködösítések, az egyértelmű félrebeszélés. Persze, ha van olyan női ismerősöd akivel megismerteted, kb másfél óra múlva majdhogynem szerelmet vall neki, és éppen hogy nem kezdi el pedzegetni a szexuálmágia jelentőségét, mert ő azzal tud ám olyanokat mutatni, hogy rögtön megidézi vele még magát a Sátánt is. Ez egy példa? Neked ő egy nagy tudással rendelkező, spirituálisan fejlett ember, aki megtaníthat neked sokmindent, amivel aztán több lehetsz, mint az átlagember! Nekem meg egy nyeszlet kisgyerek akinek félresiklott az élete, a saját álomvilágában él, és másokon keresztül akarja elhitetni magával azt hogy nemhogy nem átlagos élete van, de kiemelkedik a többiek közül, igazi hatalommal rendelkezik, lehet követni, aminek nem kéri meg az árát, maximum legyél hű és elkötelezett híve, esetenként támogasd ebben a meg nem értő kapitalista világban, vagy ha nő vagy cumizz szorgosan. De van ilyen teszkós árufeltöltőből, masszőrből, fodrászból, villanyszerelőből , természetesen különféle terapeutákból, ésatöbbi. Persze, nem azonosítok senkit azzal, amit csinál. De magyarázd már el kérlek, ha maga a Sátán a legnagyobb puszipajtásod, és démonokkal nintendózol, akkor mi a f@xt keresel mégis a teszkóban? Álcázod magad, hogy el ne kapjon a men in black, mi?
Tízes vagyok.
Elnézésedet kérem, nem fogalmaztam elég pontosan. A helyes válasz: spiritualitás nem létezik számodra. Valaki "bedobta a Dunába" a spiritualitást, ezért számodra elérhetetlen. Pedig Te magad írod: Neked is világos, hogy ott van benne.
A válaszod többi része inadekvát és értelmezhetetlen.
Tartom magam ahhoz, amit írtam: ne foglalkozz ilyesmivel, nem Neked való. Próbáld az időd és energiád olyasmibe forgatni, amiből számodra valami haszon származik.
Kérdező, két dolgot ajánlok:
1: az energiamegmaradás törvénye. Tudod, hogy ez mit jelent?
2: Vassy. [link]
Ő ezt kutatja már régóta. Előrébb tart, mint te.
Tízes, miért erőlteted a velem való beszélgetést? Nem vagyok kíváncsi az értelmetlen kötözködésre, főleg úgy, hogy vélhetőleg nincsen semmi alapja annak, hogy magadat annyira bölcsnek igyekszel éreztetni. Ha az volnál, tudnád kontrollálni az indulataidat és az egódat.
Tizenegy. Nem feltétlen másoktól várom a választ, viszont az sem járható út, ha egymagad elmélyülsz valamiben. A közös gondolkodás visz mindig előrébb, nagyon ritka az amikor valaki egymaga, minden másoktól begyűjtött háttérinformáció hiányában fedez fel valamit. Ráadásul azt utólag úgyis fogják még korrigálni. Na és az elmélyülés. Lehet maximális elszántsággal művelni az agykontrollt, a sátánizmust, a tudatos álmodást, a jógát, a meditációt, aztán ha mégsem váltották be amit ígértek, keresd magadban a hibát. Mindenki azt fogja igaz útként teljes meggyőződéssel ajánlani, amit éppen művel.
Köszönöm, tizenhatos.
Az energiamegmaradás törvényét mindenki ismeri, a második linked pedig maradéktalanul átolvasom majd. Iván Gábor írását olvastam el most mindössze, szimpatikus volt attól eltekintve hogy a vitalitásmérő olyan tekintetben nem haszontalan szerkezet, hogy vannak olyan emberek akik a testük hőtermelését hatékonyan tudják szabályozni az akaratukkal, koncentráltan akár a tenyerükbe. Ennek mérésére, gyakorlására tökéletes.
Amivel én pillanatnyilag tervezek majd foglalkozni az az agyhullámok változásaira fog kiterjedni különféle tudatállapotokban, illetve alvási fázisokban. Nagyban megkönnyíti ezt a sokak által oly annyira lenézett technológiai fejlődés. Vannak ugyanis már elég kényelmes és jól használható mobil eeg készülékek már olyan 900 dollár körüli áron, ami már szinte bárki számára elérhető. A hagyományos eeg is relatíve megfizethető áron van, de a használata és viselése nagyságrendekkel körülményesebb, zavaróbb. A mobilizáció által viszont számtalan lehetőség nyílik meg. A vállalkozó, magukat nem anyagi haszonszerzés vagy feltűnési viszketegség miatt tisztánlátóknak mondott emberek agytevékenysége így lényegesen komfortosabb, nem helyhez kötött módon feltérképezhető, egyszerűbben reprodukálható. Persze nem adok neki nagy esélyt, hogy én fogok találni ilyen létező, és együttműködésre is hajlamos személyt, de nagy a világ, Magyarországon kívül is sokan fognak élni a hasonló lehetőségekkel és előbb utóbb a túlmisztifikált dolgok bekerülnek a tudományok kalapja alá. 10-20 év, vagy 100-200, de valószínűleg úgyis csak ebbe az irányba tud haladni a fejlődés.
Hoppá-hoppá, a címzéseket elvétettem.
A tízes ugyan stimmel a tizennégyesre, de a tízen ötöst figyelmetlenségből tizenegyesként neveztem meg. Elnézést is kérek érte.
"Az energiamegmaradás törvényét mindenki ismeri"
...de használni is kellene. Egy ezoterikus jelenség is energiával jár, és itt ki kellene tudni mutatni az energiaáramlást, pl. az agysejtből kifelé. Ha pedig valamilyen ismeretlen dimenzióba távozik az energia, vagy onnan jön, az már önmagában is Nobel-díj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!