A végső spiritualitás a bennünk lévő bűnözési hajlam kinyilatkoztatása és az anyagiak megtartása?
Neked is tele tömték a fejedet a sátánisták...
Olyan messze vagy te még a végső határtól mint Makó az Androméda galaxistól.
Ha tényleg ott lennél nem ilyen naiv dilettantizmussal beszélnél róla leginkább nem lenne igényed arra hogy a gyakorin irkáljál erről! :))))))
"A gonoszság olyan, mint a jóság."
Köszönjük, Emese!
Az Emese női név, én férfi vagyok, azaz alfahím . Ha akarod küldök róla képet. 😏
Kezdjük azzal, hogy a rossz ugyanolyan jót szolgál, mint a jó, mert rossz nélkül nem létezik olyan, hogy ,,jó" és értéke sincsen a jónak rossz nélkül. Tehát a rossz a jó érdekeit szolgálja, mert egyik a másik nélkül nem létezik, és még ott vannak az anyagiak is, ők mindkét oldalt szolgálják.
Missi_Key
Most más szempontból kérdeztem. Egyébként köszönöm a válaszodat és anyagiakat kívánok, mert a pénz egy eszköz a világ hódításhoz.
"Kezdjük azzal, hogy a rossz ugyanolyan jót szolgál, mint a jó, mert rossz nélkül nem létezik olyan, hogy ,,jó" és értéke sincsen a jónak rossz nélkül. Tehát a rossz a jó érdekeit szolgálja, mert egyik a másik nélkül nem létezik, és még ott vannak az anyagiak is, ők mindkét oldalt szolgálják."
bemagoltad de nem érted miről van szó.
Te is a poroszos iskolarendszer áldozata vagy!
Jó és rossz működését és a harmónia kialakulását csak akkor fogod tudni ha megtapasztalod! Bemagolni és szajkózni kevés. Ja és tapasztalatom szerint ehhez a sátánisták is kevesek. Hagyd őket ott ahol vannak!
Hol a hiba az elméletben, amit felvázoltam? Ha valóban hibás volna az elmélet meg tudnád indokolni?
Még mindig nem érted!?
Nem az elmélettel van gond hanem a megértéssel.
Nem értesz belőle egy betűt sem csak ostoba emberek hlye feje után mész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!