Foghatott az átka, ha elátkozott?
Figyelt kérdés
Tegnap a buszon megszólított egy cigány asszony, valamilyen szerencsemagot akart adni, majd pénzt kért érte, de nem volt nálam felesleges, így visszakérte azt és azt mondta, így már nem leszek szerencsés. Megbukom a vizsgáimon (jövőre érettségizek, említettem neki). Ezt követően mondott valamit cigányul, de nem értettem, megkérdeztem, hogy elátkozott-e, azt válaszolta, nem, szép napot kívánt. Ezt követően is rossz volt a lelkemnek, amiért nem tudtam pénzt adni neki, így beszédbe elegyedtem vele. Beszéltünk a párkapcsolatomról, megkérdezte a párom és az én nevemet is, illetve mindvégig mondta, hogy nem baj, amiért nincs pénzem, majd egyszer összesodor az élet minket. Mégis félek, nem átkozhatott-e el, és fog-e az átok, ha igen? Illetve tud-e valami rosszat okozni nekem azzal, hogy tudja a párom és az én nevemet is? Előre is köszönöm a válaszokat!2017. máj. 14. 16:56
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Beszélgettem másokkal is ma erről, nyugodtabb lettem☺ Igyekszem nem gondolni rá, csak így utólag tudom, hogy nem lett volna szabad sem a párom keresztnevét, sem az enyémet elárulnom. Emiatt tartok igazából, tud-e keresztnevekkel bármit kezdeni:)
2017. máj. 15. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!