Kb 1 hónapja vissza hallottam hogy saját nagymamám elátkozott minket, jót nevettem elöszőr rajta, , de most már kivagyok bukva eléggé. Valaki aki házilag tudná hogy vegyem le? írom a részleteket lent
Anyukámnak tartozása volt még 10 en éve valami szolgáltatónál és mostanra a 3 szorosa lett ,a szolgálató automatikusan ráterhelte mamám házára amit mama élvezeti jogon használ ...de anyukámék örökölték a házat a tesóival...
Mondanom sem kell botrány tört ki anyukám tesói és mama azt feltételezi hogy nekem vett fel anyum részletre házat és én BIZTOSAN nem fizetem !! :)
Szó sincs erről...... de a fő lényege hogy mama azt mondta engem és az egész családomat verjen meg az isten semmi ne sikerüljön stb stb
Többen is hallották ...elöszőr legyintettem mert nem hiszek benne ...
1 hónapja sorozatban 2 gyerekem beteg kórház infuzió gyulladások ,ok nélkül fáj a fejem fogam hasam, a szívemmel soha nem volt baj az is beszúr sokszor felsem tudok állni ,,,,
1 hónap allat nem tudom hogyan mikor??? ugyan annyit eszek mint eddig!! 10 kg felszaladt rám ...:/
nem hiszek nagyon az átkokban de most már kételkedem benne ....hova kinek mondjam el ?? szentelt vízet ha teszek a gyerekeimre remélem segít ,bízom benne ...mert nem is saját magam... de a gyerekekért aggódok
Ahogy a hit éa akarat teremtő erő, úgy a félelem is.
Hiszel az átokban és félsz tőle, ezért bármi baj/kellemetlenség ér, azzal magyarázod.
.
Mellesleg, ha ha mamád ÉLVEZETI JOGON használja a házat, akkor bizony nem az övé!
Tulajdonképpen ez nekem is átoknak tünik de meg kéne vizsgálni hogy biztos legyen...
Az élvezeti jogrol meg...
Ha jogilag haszonélvezője a háznak gyakolatilag több joga van mint a tulajdonosnak... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!