Az elem csak saját eleme által győzhető le? (Én vagyok a Föld gyengepontos kérdező)
Rájöttem a minap valamire!
A tűz elemű embert (0 vércsoportú) felemészti a tűz, azaz elhasználódik, a vízelemű ember (B) megfullad az elemében, azaz túlterhelődik, a föld elemű ember (A) megköt saját magában, (ezt továbbra sem ismerem), a szél elemű ember (AB) pedig szétszórodik (azaz elveszti tudata tartását)?
Nem tudom miről beszélsz :D
Nekem olyan barátságos gyerek fejem van és ahányszor voltam vérvizsgálaton, egyszer sem kaptam csillagot. Na jó a limfociták száma egy alkalommal túllépte picivel a felső határt. Azt hiszem a hemoglobin pedig éppen csak, hogy nem lépte túl. (pedig már kérdezte több orvos, hogy nem vagyok-e vérszegény).
Aki még soha nem volt a semmelweis egyetem felvételijén, az hallgasson. Nem gyerek vagyok, hanem 30 éves dolgozó felnőtt ember, aki tudja, hogy a vércsoportok különböző elemekkel társulnak össze, nem írom le, belinkelem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__6..
Na jó, de ez most nem kuruzslás? Milyen elemek?
Vércsoport nem elég? Minek ide elem?
Mindegy. A lényeg, hogy szerinted ősi energiát/tudást birtokolok, mások szerint pedig az evolúciós csoda, tovább fejlődés vagyok :P
Nekem ennyi elég, hogy jól érezzem magam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!