MIért ás valaki fekete tyukot kakast a saját kertyébe?
Tévedsz, kedves kérdező!
Sehol, senki nem fekete tiket, kokast a kertyébe!
Az előfergül, hogy likat ás, aztán béteszi a fekete tikját, kokasát.
Ugyanúgy elülteti a szaporítás érdekében, ahogy tavasszal elültette a cseresznyefáját.
Én sem igazán értem amúgy...
Miért ásna el valaki egy tyúkot? És miért lenne belé szerelmes? (jó láttam már itt olyan kérdést, amiben az állt, hogy mi lesz ha megerőszakol egy tyúkot... Lehet, hogy az egyik ilyen, elvetemültet látta, miközben a megerőszakolt döglött tyúkot temette.)
Bár, szerintem úgy értette, hogy a döglött tyúk (remélem, hogy már megvolt dögölve és nem élve temette el...) eltemetése, egy szokás lehet e és mihez köthető...
De buták vagytok, a tojásfához előbb el kell ültetni a kertben egy fekete "tyukot kakast", majd azt követően megfelelően öntözni kell és 1-2 hónapon már lehet szüretelni az első tojásokat a tojásfáról!
Arany tojásfához arany színű "tyukot kakast" kell ültetni, de az csak nagyon sokára kel ki, vagy netán sohasem, az már rizikós. Én mindenképpen a fekete "tyukot kakast" ültetését javaslom!
Ha nagyon sokáig kinn hagyod a "tyukot kakast" a napon, mielőtt elültetnéd, akkor megromolhat és szererem betegséget okozhat! Szóval vigyázni kell, hogy a "tyukot kakast" mihamarabb ültessük el, ha már beszereztünk egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!