Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Foghatott az átka, ha elátkozott?

Foghatott az átka, ha elátkozott?

Figyelt kérdés
Tegnap a buszon megszólított egy cigány asszony, valamilyen szerencsemagot akart adni, majd pénzt kért érte, de nem volt nálam felesleges, így visszakérte azt és azt mondta, így már nem leszek szerencsés. Megbukom a vizsgáimon (jövőre érettségizek, említettem neki). Ezt követően mondott valamit cigányul, de nem értettem, megkérdeztem, hogy elátkozott-e, azt válaszolta, nem, szép napot kívánt. Ezt követően is rossz volt a lelkemnek, amiért nem tudtam pénzt adni neki, így beszédbe elegyedtem vele. Beszéltünk a párkapcsolatomról, megkérdezte a párom és az én nevemet is, illetve mindvégig mondta, hogy nem baj, amiért nincs pénzem, majd egyszer összesodor az élet minket. Mégis félek, nem átkozhatott-e el, és fog-e az átok, ha igen? Illetve tud-e valami rosszat okozni nekem azzal, hogy tudja a párom és az én nevemet is? Előre is köszönöm a válaszokat!
2017. máj. 14. 16:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Az átok csak azon fog,aki hisz benne.

Az ostoba ember átkozódik, mert saját magát teszi tönkre.Ugyanis a negatív kívánságok,mondatok a kimondót,kitalálót érintik első sorban.Ne higyj a cigányok kül.képességében,mert nincs nékik.

2017. máj. 14. 17:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez aranyos. Ha a kolduló cigányok átkai hatnának már rég nem élnék. Örülj neki hogy nem húzott le
2017. máj. 14. 17:15
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Nem hittem az átkokban ezelőtt sosem, főleg azért talán, mert a szomszédunk szintén cigány volt és elátkozta folyton az egész utcát, hogy a rák essen belénk, végül a saját szülei haltak meg rákban. Most azért ijedtem meg jobban, mert félek amiatt, amiért tudja a párom nevét is.
2017. máj. 14. 17:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Az átok meg kötés elfut előtted a fekete macska miatti baj stb sosem létezett . Ostoba és hiszékeny embereket vágnak át . Tényleg idegennek kiadod a belső titkaidat ? Ugyan miért ? Nézz meg pár videót hogyan forgatják ki a tudatlanság és a lelkifurdalás segítőkészség miatt az embereket a vagyonukból házaikból . Mert szegények ezért veszek tőlük aprított fát , késkészletet vizet kér és mindjárt 7en vannak a telkeden szobádban . Sok nyomorult direkt erre épít hogy te szégyelld magad amiért ő tapló lusta iskolázatlan és amikor begyűjtik őket a bíróságnál amit leadnak az tragikomikus .
2017. máj. 14. 17:21
 5/12 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy nem lett volna helyes magánéleti titkokat kiadnom, de túl sokat beszélek. Másnak is több választ ír, mint lát?
2017. máj. 14. 17:26
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az előzőnek igaza van. Nem vagyok rasszista de sosem szabad ilyen cigányokkal szóba elegyedni az utcán. Ha hozzád is szól, szard le úgy ahogy van, mintha ott sem lenne. Nem kell őket sajnálni.
2017. máj. 14. 17:26
 7/12 A kérdező kommentje:
Túlzottan segítőkész ember vagyok, ami miatt ha nem tudok segíteni, rossz számomra nagyon. Akkor nem tudja befolyásolni a párkapcsolatomat, ugye?
2017. máj. 14. 17:30
 8/12 anonim ***** válasza:
82%
Neked valami baj van a fejeddel? Veszélyesen naiv lehetsz, hogy akárki zsinóron tud rángatni. Aki elhiszi magáról, hogy átkozott az meg is érdemli. Hidd el nekem, hogyha létezne olyan, hogy ,,ÁTOK " a világ túlnyomó része már rég kihalt volna, mert mindenhol vannak cigányasszonyok és vén házsártos morgolodo átkozó rosszindulatú emberek.
2017. máj. 14. 19:45
 9/12 anonim ***** válasza:
Hiba volt neki infókat kiadni.
2017. máj. 14. 21:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek kis kicsiny rèsze hisz csak az átkokban, úgy tartják az átok egy rosszindulatú kívánság valakinek aki megèrdemli. A valóságtól messze járunk ezzel a gondolattal. Az átok egy kèp amit nem lehet kitörölni a gondolataink közül. Egy kísèrtet ami hat rád, ami mindíg ott van a háttèrben. Az átkoknak fajtái vannak. Van amit megtanulsz ès hinni kezdesz benne. Ilyen az "èn" az az èrzès ami gondolataidhoz társul ès a testedre utal. Meditatív állapotban az "èn" nincs, a társuló èrzès pedig arra a világra utal amiben èlsz. Saját kiszolgáltatottságod a világgal szemben, ès az ebben való hit szintèn egy átok.

A sötètben lakozó gonosz lènyek melyeket előszeretettel terjesztenek a horrorfilmek, megintcsak átkok. Átok minden elkèpzelès ami gátol valamiben vagy fèlelemmel, szorongással jár ès nem tudod kiverni a fejedből. Hiába kívánsz egókènt rosszat valakinek, az a kívánság kizárólag rád lesz hatással.

2017. máj. 14. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!