Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi a velemnyetek? Elatkozott...

Mi a velemnyetek? Elatkozott lenne maga a haz ahol lakom vagy csak egyszeruen bebeszelem? Bovebben lent.

Figyelt kérdés

Elso sorban elnezest kerek a helyesirasom es ekezetek hianzasa miatt.

18 eve lakom egy szep kertes hazban. Azok amik azota tortentek hogy itt lakom szamomra tulsagosan furcsak. Pelda hogy ha a hazban vagyok esem ossze a faradsagtol nincs eletkedvem depresszios vagyok, de ha kimegyek az udvarra olyan vagyok mint aki napokig pihent es egybol helyrejovok.

Nagyjabol a hazban a furcsa dolgok olyan 14 eve kezdodtek. Akkoriban negyen laktunk itt: anyam apam nagyanyam es en. Nagyanyam eggyik naprol a masikra depresszios lett majd szilveszter ejszakajan gondolt eggyet es kb 80 db altatot vett be. Az orvosok visszahoztak mivel hala istennek eszrevettuk. Miutan visszajott a komabol csak annyit mondott hogy Ordog mondta hogy ezt tegye (szo szerint idezve). Erre ra kb 2 evre a semmibol rakos lett ami tul gyorsan nott es vegul a szivere huzodva vegzett vele.

Ezutan jott anyam. Egyik naprol a masikra alkoholista lett tobbszor volt elvonon de mindig visszaesett. Az erthetetlen ebben az hogy nem volt oka az alkoholizmusra... Marmint voltak anyagi problemaink de lelkiek akkoriban meg nem. Szoval tobb elvono utan is ujra es ujra visszaszokott. A napjai annyibol altak hogy felkelt elment a boltig piaert (hiaba probaltuk megallitani) berugott majd egesz nap fekudt az agyba. Vegul o is meghalt. Berugott es elesett az udvaron aminek koszonhetoen eltort a medence csontja, majd a majcsirozis miatt 5 nap mulva meghalt a korhazban.

Jelenleg mar csak az edesapam es en elunk itt de hiaba dolgozunk mindketten latastol mikulasig 1rol 2re nem jutunk sehogy pedig egyikunk sem iszik vagy hasonlo.

A hazban gyakran lehet hallani lepteket vagy tapasztalni furcsa dolgokat. En magam nem felek a kisertetektol, sot, de itt szerintem az ilyesmi csak mellekhatas.

Egyeb erdekesseg a hazban az hogy peldaul ha baratnom atjon latogatoba fajj a feje rosszul van de az is elofordult hogy visitva rohant ki a hazbol mert valami elkezdte fogdosni.

A baj hogy dolgok egyre inkabb eldurvulnak. Tudok banni bizonyos mertekig a magiaval (egy ortodox pap megtanitott amikor a segitseget kertem. Penzt nem fogadott el kihansujoznam), de itt mar semmi nem akar segiteni. Ejszaka van hogy arra ebredek hogy valami megprobal megfolytani de olyan is volt hogy kicibalt az agybol es a falhoz vagott. Ilyenkor nem tudtam mast csinalni minthogy megprobaltam pajzsal vedekzni.

Edesapam is tapasztalt hasonlokat de nem ilyen durvan.

Az hogy sikertelenseg es egyeb dolgok kovetnek minket az nem zavar. Az sem zavar ha ejszaka arra ebredek hogy valami meg akar olni de baratnommel szeretnenk osszekoltozni es ot feltem mert nem tudja magat megvedeni.

Velemenyem szerint a hazon valami atok van es az vonza ide az ilyen lenyeket amik van hogy gyilkos szandekkal jonnek vagy csak ugy vegigrohhannak a hazon es rajtam kivul halalra remisztenek mindenkit (igen nem csak en lattam a lenyeket masok is latjak oket neha).

Szeretnek ertelmes valaszokat kapni valami magyarazatot barmit. Ha azt mondjatok bebeszeles en elfogadom de nem csak en tapasztalom ezeket hanem barki aki idejon. (nem non-stopp van kisertetjaras ahogy az is elofordul hogy a balszerencse is alabhagy 1-2 hetig de aztan kezdodik elorol az egessz.

Ha van modja hogy megtorjem vagy hogy vege legyen ennek akkor kerlek segitsetek. A haz eladasar mi is gondoltunk de nincs vevo hiaba van gyonyoru allapotban.

Kerlek ha todtok egy modszert amivel megtorhetem segitsetek, ha pedig szerintetek bebeszeles en azt is elfogadom!

Valaszokat elore is koszonom.

#átok #kísértet #szellemjáras
2016. ápr. 4. 12:14
 1/9 anonim válasza:

Ha ez igaz, akkor ez elég kemény.... De a legkeményebb, hogy nem félsz. Én hiszek az ilyesmibe, nálunk otthon is voltak már hasonló dolgok, mondjuk nem ilyen durvák és nem is velem, hanem a nevelőapám tapasztalta, de én hiszek neki, nem az a fajta ember aki hazudozik, főleg ilyesmibe.

Hány éves vagy? A ház amibe laktok hány éve épült? Ha a házhoz kötődnek mindenféle túlvilági dolgok, akkor egy költözés megoldás lehet. Nem is értem miért vagytok még ott? Szerintem én a lábam se merném betenni.

2016. ápr. 4. 12:45
 2/9 Ozmium42 ***** válasza:
52%
2016. ápr. 4. 12:45
 3/9 A kérdező kommentje:

2-es megertem hogy tul hosszan irtam le de egy regi mondas szerint az ordog a reszletekben veszik el. Roviden: 2ember mar meghalt itt egy a hazban egy pedig szinte itt es eleg furcsa korulmenyek kozott. Megmagyarazhatatlan dolgok tortennek es remeltem hogy valaki tanacsot tud adni hogy mi legyen...

Egyebkent 19 eves vagyok. Kb masfel eves voltam amikor a szuleim ide koltoztek es a dolgok eleinte jol mentek itt... Aztan emlekszem egybol minden elkezdett tonkre menni.

A nagy kerdes az hogy mi van akkor ha tulajdonkeppen nem a hazat hanem a csaladunkat atkoztak meg. Romaniaban elek es itt a romanoknal nagy szokas hogy atkozodnak eggyet rabojtolnek es aztan kalap. A kerdes hogy le lehet ezt venni valahogy?

2016. ápr. 4. 13:56
 4/9 A kérdező kommentje:

Egyebkent 1-es. Mindenki fel valamitol. En is! Csak en attol felek igazan hogy baratnomet vagy apamat bantja. En meg tudom vedeni magam de a mi lessz veluk? Nem vagyok mindig ithon es nem tudok folyton vigyazni rajjumk

A koltozessel pedig az a baj hogy nem tudjuk eladni a hazat. Es ameddig nem adjuk el vagy nem szerzunk penzt a semmibol egy ujjra addig nem tudunk menni. Kolcsont felvenni pedig nem akarunk.

2016. ápr. 4. 13:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem elátkozott de lehet hogy van ott valami aminek nem tetszik a jelenlétetek . Ha tudsz nézz utána a ház vagy a telek múltjának esetleg hogy milyen területen fekszik . Pár védelmi jel ( Hórusz szeme , Hamsa kéz stb ) és imák ( Anima Christi , Ima Szent Mihályhoz stb ) meggátolhatják a ténykedést
2016. ápr. 7. 20:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Az, ha a ház elátkozott, azt jelenti, hogy rosszidulatú kivánság van a VELE történésére.

.

"Dőljön össze a ház!"

Átok a házra, hogy szünjön meg léte.

"Dőljön RÁD a ház!"

Ez a te, nem pedig a ház megszünésének rosszindulatú kivánsága, tehát nem a házon, hanem rajtad ül átok.

2016. ápr. 8. 06:00
 7/9 A kérdező kommentje:

Koszonom a valszakat mindenkinek. Hetvegen meghivtak egy szeanszra (ahova nem szivesen de vegul elmentem) ahol az ami megjelent elmondta hogy az atok ami van tulajdonkeppen tenyleg rajtam van. A csalad egy rosszakaroja (akit regota ismerunk) megatkozott regen minket. A szerint a valami szerint amikkel regebben probalkoztunk (bojt ima stb) felig megtortek az atkot de addig ameddig magunktol nem szedjuk ossze magunkat addig meg eletben van. Szoval probalunk pozitivak lenni.

Megegyszer koszonom a valaszokat

2016. ápr. 11. 23:13
 8/9 Bubi12345 válasza:
Na,megoldódott a probléma?
2016. máj. 9. 19:01
 9/9 anonim ***** válasza:
??
2023. aug. 13. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!