Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy érhetném el a spiritualit...

Hogy érhetném el a spiritualitás egy másik szintjét, ami a végtelen közömbösséget sugározza?

Figyelt kérdés
Nos, tehát az egyik ismerősöm összeveszett a barátjával és most nem száll le rólam. Próbálom kerülni, de folyton a nyomomban van, de nem akarom megbántani vagy ilyesmi csak szeretnék továbbra is árnyék maradni e förtelmes társadalomban. Ő ennek ellenére feltűnően viselkedik kiabál folyton zavar magára és rám vonja a figyelmet, de mivel már nem bírom tovább gyorsan szeretnék szert tenni a végtelen közömbösségre. Ki sem mozdultam otthonról, mert félek, hogy összefutok vele. Még rémálmaim is voltak. Félek tőle. 😏
2017. ápr. 27. 11:22
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy valakinek több élete lenne, de ezt inkább nem részletezném. Mivel már előttem van 66 év tudok ezt azt. Azelőtt professzor voltam és bármikor elő tudom kaparni azt, amit előző életemben tanultam. Ezt a képességet úgy nevezem reset. 😏
2017. ápr. 27. 15:49
 32/44 A kérdező kommentje:
Egyébként egy időben csalással is foglalkoztam. 🤔
2017. ápr. 27. 15:51
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehettél pecázó nyugdijas egész életedben... volt ott gyerekkor és fiatalkor. És vélhetően katona is voltál akkor. Ahogy a nőkhöz állsz az valami gusztustalan és nem spiritaulista. Olvastál sok mindent elhiszem, de hogy a saját nézeteidet is ráraktad az kétségtelen. Am nem a nőt, hanem magadat kéne megértened. Nem tudsz kiállni magadért és nem a verekedésre gondolok. Nem csoda h elvárod h mások irányítsanak, akik írók. Mindenesetre nem ismerlek, de ezt a képet mutatod sajnálom. Gondolkozz el magadon és ismerd el a hibáid. Aztán másokét. Legvégül meg tudj már beszélni a barátoddal. Nem megsérteni akartalak. Ha aggodós természeteddel burkolozol, akkor ne csodálkozz h az leszel mindig. Az utat meg te találd ki, mindenki magának érzi mi kell, hisz mind máshogy működünk.
2017. ápr. 27. 16:02
 34/44 anonim ***** válasza:

"Mivel már előttem van 66 év "

hát igen, mögötted meg 16 év... de honnan tudod, hogy mennyi van előtted? nem tudhatjuk, mikor halunk meg.

Ha csak kb emlékszel, hogy mintha olvastad volna Marcus Aureliust- az azt jelenti, hogy nem olvastad, tehát olvasd el.

2017. ápr. 27. 16:06
 35/44 A kérdező kommentje:

Miért gusztustalan? Nem értem. 🤔 Engem nem irányítanak, hanem tőlem várják el én pedig ezelől próbálok menekülni. Például ez elmegy egyszer kétszer, de ahányszor valami balul sül tőled várják a megoldást. Ez egy kissé sok nem gondolod? Mellesleg az ilyesmiket a nők egymást között szokták kitárgyalni, vagy nem? Már számtalanszor beszéltem vele próbáltam a tudtára adni a dolgot, de valamiért meg sem hallja. Nem tehetek mást, minthogy menekülök előle. Bár órák óta nem keresett talán megmenekültem. 😏

Azt mondod gusztustalanul állok hozzájuk? Az egyes számút már idejét se tudom mióta ismerem és nyilvánosan úgy tesz, mintha nem ismerne engem, viszont amikor magunk között vagyunk folyton személyeskedik velem, mintha semmi sem történt volna. A második nem száll le rólam, de közben az egyik barátomra hajt (menthetetlen horrorfüggő), és ott van a négyes, aki folyton felszíneskedik és a barátjáról papol nekem, mintha érdekelne. Nyilvánosan úgy viselkedik, mint egy világsztár. Egy normális ismerősöm sincs. Isten valamiért nem kedvel.

Tequila Sunrise

Rosszul fogalmaztam. Mögöttem van 66 év.

Meg fogom nézni a könyvet valamikor. 😏

2017. ápr. 27. 17:14
 36/44 anonim ***** válasza:
100%

66 év csak egy szám

vannak 70 évesen is hülye emberek

és tizenévesen meg nagyon intelligensek

én nem hiszek abba hogy a kor határozza meg a tapasztalatainkat vagy az intelligenciánkat

2017. ápr. 27. 17:24
 37/44 A kérdező kommentje:

Ez így van, de az életkor nem csak egy szám. 😏

2017. ápr. 27. 17:36
 38/44 anonim ***** válasza:

ha nem egy szám, akkor mi?

az hogy hány éve élsz ebben az életedben a földön

de az idő relativ fogalom :)

2017. ápr. 27. 17:51
 39/44 A kérdező kommentje:

Az idő pontosan az, azaz mennyit éltél le és menyi van még valószínűleg hátra. Mellesleg ez már más téma, mert nem mindegy, hogy valaki 66 vagy 16 éves.

2017. ápr. 27. 18:32
 40/44 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a személéyiséged olyan ami bevonza az olyan embereket akik számodra kellemetlenek, ezt érdemes lenne megkeresned mi lehet, mielőtt mélyebb spirituálisabb dolgokba mész bele.
2017. ápr. 29. 11:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!