Hogy érhetném el a spiritualitás egy másik szintjét, ami a végtelen közömbösséget sugározza?
"Mivel már előttem van 66 év "
hát igen, mögötted meg 16 év... de honnan tudod, hogy mennyi van előtted? nem tudhatjuk, mikor halunk meg.
Ha csak kb emlékszel, hogy mintha olvastad volna Marcus Aureliust- az azt jelenti, hogy nem olvastad, tehát olvasd el.
Miért gusztustalan? Nem értem. 🤔 Engem nem irányítanak, hanem tőlem várják el én pedig ezelől próbálok menekülni. Például ez elmegy egyszer kétszer, de ahányszor valami balul sül tőled várják a megoldást. Ez egy kissé sok nem gondolod? Mellesleg az ilyesmiket a nők egymást között szokták kitárgyalni, vagy nem? Már számtalanszor beszéltem vele próbáltam a tudtára adni a dolgot, de valamiért meg sem hallja. Nem tehetek mást, minthogy menekülök előle. Bár órák óta nem keresett talán megmenekültem. 😏
Azt mondod gusztustalanul állok hozzájuk? Az egyes számút már idejét se tudom mióta ismerem és nyilvánosan úgy tesz, mintha nem ismerne engem, viszont amikor magunk között vagyunk folyton személyeskedik velem, mintha semmi sem történt volna. A második nem száll le rólam, de közben az egyik barátomra hajt (menthetetlen horrorfüggő), és ott van a négyes, aki folyton felszíneskedik és a barátjáról papol nekem, mintha érdekelne. Nyilvánosan úgy viselkedik, mint egy világsztár. Egy normális ismerősöm sincs. Isten valamiért nem kedvel.
Tequila Sunrise
Rosszul fogalmaztam. Mögöttem van 66 év.
Meg fogom nézni a könyvet valamikor. 😏
66 év csak egy szám
vannak 70 évesen is hülye emberek
és tizenévesen meg nagyon intelligensek
én nem hiszek abba hogy a kor határozza meg a tapasztalatainkat vagy az intelligenciánkat
Ez így van, de az életkor nem csak egy szám. 😏
ha nem egy szám, akkor mi?
az hogy hány éve élsz ebben az életedben a földön
de az idő relativ fogalom :)
Az idő pontosan az, azaz mennyit éltél le és menyi van még valószínűleg hátra. Mellesleg ez már más téma, mert nem mindegy, hogy valaki 66 vagy 16 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!