Hogy érhetném el a spiritualitás egy másik szintjét, ami a végtelen közömbösséget sugározza?
Tequila Sunrise
A mi könyvtárunkban nincs ilyen könyv, szegényes a könyvtárunk. De valamiért ismerős a könyv, mintha olvastam volna már.
Ninci
Most már kezdem érteni ezek szerint ezek a nők voltaképp valamiféle szellemi vezetők. A második egyébként azt kérte tőlem s múltkor, hogy legyek erőszakos vagy valami ilyesmi. Szóval ő mit akar ezzel mondani? Valami speciális erőt kéne kifejtsek? 🤔
Az elsővel meg az van, hogy közösségen belül úgy tesz, mintha nem ismerne. 😏
Kedves Tequila Sunrise, semmi gond :-)
én azt a nézetet vallom hogy mindenben van igazság, és a kérdező majd eldönti hogy melyik a legmegfelelőbb számára! :-)
A földön mindenki tanit mindenkit, minnél nagyobb negativitást érzel valaki fele, annál nagyobb tanitó
A nők ugyanolyan lènyek mint a férfiak, nincs senki előrébb vagy hátrább... te szerinted előző életeidbe hányszor voltál nő? :-)
ha fizikai szemmel megnézed akkor tényleg ez a válasz! :) spirituálisan lélekről beszélünk.. ès ott az mindenkinek ugyanaz
voltál rengetegszer nő :)
mindenki volt nő és férfi is az előző életeiben
ez is a földi tapasztalás, fejlődés része :)
csak úgy tudsz mindent megtapasztalni, ha kipróbálod nem?
Ha egy életed lett volna csak, akkor nem beszélgetnénk itt erről a témàról :) másik hogy egy embernek átlagosan 200-300 előző élete volt màr
találkoztam már kivételel, de az amiatt volt csak 2-3 élőző élete a földön mert előtte lévőket máshol töltötte :)
átlalába véve mindenki idős lélek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!