Hogy érhetném el a spiritualitás egy másik szintjét, ami a végtelen közömbösséget sugározza?
Akkor mit ajánlasz?
Na persze. Amikor nekem más terveim vannak valamiért kénytelen vagyok nemet mondani és kihasználnak a saját életükkel fárasztanak végül behálóznak vagy elárulnak, de végül mindig azt teszed, amit ők akarnak, mert máskülönben megy a hiszti.
A múltkor például a végtelen agressziót kutattam hála egy mások női ismerősömnek. Nekik hála tudom mi a spiritualitás. 😏
Számozni szoktam őket.
Például
1. Az áruló
2. A zaklató
3. Az álszent
4. A felszínes
Öt is van, de az már fekete listás.
Ha hiszel a spiritualitásban, akkor tudnod kell hogy nem véletlenül vannak ezek a nők az életedben
és találkozol ezekkel a helyzetekkel
kitudja mit csináltál előző életedben, hogy most ezeket tapasztalod meg :)
12 ha már a spiritualitás másik szintjét, melyet a sok Delator olvasással elértél, meg akarod haladni, ajánlom Marcus Aurelius császár, hadvezér gondolatainak olvasását.
Harcai, imperátori teendői gyakorlásai, szolgálat és kötelességteljesítés közt leballagott a Garam folyó partjára és filozofikus gondolatait lejegyezte.
"Ha rajtad kívül álló dolgok bántanak, nem ők zavarnak téged, hanem a saját, róluk alkotott ítéleted. "
"Tőled függ: légy őszinte, méltóságteljes, munkabíró, ne hajhászd az élvezetet, ne elégedetlenkedj sorsoddal, légy kevéssel beérő, jóindulatú, szabad, komoly, keresetlen, nagylelkű."
Köszönöm a választ. Egyébként menyi ez a könyv, mert hát jelenleg nem állok jól anyagilag. 😌
Tisztelem magam, ők nem tisztelnek engem. Hogy tudnék nemet mondani, amikor nem szállnak le rólam? Én csak nyugodt eseménytelen életet szeretnék, de sajnos bizonyos körülmények miatt ez lehetetlen. B
könyvtárból kivehető, fent van a neten (de ez jobb lenne könyvből)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!