Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy érhetném el a spiritualit...

Hogy érhetném el a spiritualitás egy másik szintjét, ami a végtelen közömbösséget sugározza?

Figyelt kérdés
Nos, tehát az egyik ismerősöm összeveszett a barátjával és most nem száll le rólam. Próbálom kerülni, de folyton a nyomomban van, de nem akarom megbántani vagy ilyesmi csak szeretnék továbbra is árnyék maradni e förtelmes társadalomban. Ő ennek ellenére feltűnően viselkedik kiabál folyton zavar magára és rám vonja a figyelmet, de mivel már nem bírom tovább gyorsan szeretnék szert tenni a végtelen közömbösségre. Ki sem mozdultam otthonról, mert félek, hogy összefutok vele. Még rémálmaim is voltak. Félek tőle. 😏
2017. ápr. 27. 11:22
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
ja, hát erről van szó... amikor Tolsztojt, Dosztojevszkijt . Csehovot olvasok, addig nekem sem ment. Nem mindegy tehát, hogy mit olvasunk, ha a spiritualitás egy másik szintjét, a végtelen közömbösséget akarjuk elérni.
2017. ápr. 27. 12:42
 12/44 A kérdező kommentje:

Akkor mit ajánlasz?

Na persze. Amikor nekem más terveim vannak valamiért kénytelen vagyok nemet mondani és kihasználnak a saját életükkel fárasztanak végül behálóznak vagy elárulnak, de végül mindig azt teszed, amit ők akarnak, mert máskülönben megy a hiszti.

2017. ápr. 27. 12:48
 13/44 A kérdező kommentje:

A múltkor például a végtelen agressziót kutattam hála egy mások női ismerősömnek. Nekik hála tudom mi a spiritualitás. 😏

Számozni szoktam őket.

Például

1. Az áruló

2. A zaklató

3. Az álszent

4. A felszínes

Öt is van, de az már fekete listás.

2017. ápr. 27. 13:02
 14/44 anonim ***** válasza:

Ha hiszel a spiritualitásban, akkor tudnod kell hogy nem véletlenül vannak ezek a nők az életedben

és találkozol ezekkel a helyzetekkel

kitudja mit csináltál előző életedben, hogy most ezeket tapasztalod meg :)

2017. ápr. 27. 13:06
 15/44 anonim ***** válasza:
Miért nem tiszteled magad, miért nem tudsz nemet mondani nekik?
2017. ápr. 27. 13:07
 16/44 anonim ***** válasza:
51%

12 ha már a spiritualitás másik szintjét, melyet a sok Delator olvasással elértél, meg akarod haladni, ajánlom Marcus Aurelius császár, hadvezér gondolatainak olvasását.

Harcai, imperátori teendői gyakorlásai, szolgálat és kötelességteljesítés közt leballagott a Garam folyó partjára és filozofikus gondolatait lejegyezte.

"Ha rajtad kívül álló dolgok bántanak, nem ők zavarnak téged, hanem a saját, róluk alkotott ítéleted. "

"Tőled függ: légy őszinte, méltóságteljes, munkabíró, ne hajhászd az élvezetet, ne elégedetlenkedj sorsoddal, légy kevéssel beérő, jóindulatú, szabad, komoly, keresetlen, nagylelkű."

[link]

2017. ápr. 27. 13:08
 17/44 anonim ***** válasza:
Kedves Tequila Sunrise szerintem mi más fajta spiritualitásról beszélgetünk :)
2017. ápr. 27. 13:14
 18/44 anonim ***** válasza:
Egyetértek, kedves Ninci, de azért ugye nem baj, ha én más szempont szerint szólok a kérdezőhöz?
2017. ápr. 27. 13:16
 19/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Egyébként menyi ez a könyv, mert hát jelenleg nem állok jól anyagilag. 😌

Tisztelem magam, ők nem tisztelnek engem. Hogy tudnék nemet mondani, amikor nem szállnak le rólam? Én csak nyugodt eseménytelen életet szeretnék, de sajnos bizonyos körülmények miatt ez lehetetlen. B

2017. ápr. 27. 13:17
 20/44 anonim ***** válasza:

könyvtárból kivehető, fent van a neten (de ez jobb lenne könyvből)

[link]

2017. ápr. 27. 13:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!