Valaki próbált már szerelem szétszakító mágiát? Mert belépett a képbe egy harmadik fél?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogy csináltátok, valakinek valamilyen tapasztalat? Én próbáltam és 3 hónap alatt vége lett az exem és az új barátnőjének a kapcsolata, és végig veszekedték ezt a pár hónapot. Szerintem azért mert gyertya mágiáztam rájuk.2016. dec. 26. 19:50
11/16 anonim válasza:
Ha egy mágiához démoni erőket hívsz segítségül, az démonológia. Ez a neve.
Nem magyarázom el a kérdezőnek, miért nem helyes a mágia, mert helyes és teljesen természetes. Minden egyes ember használja, csak az a különbség, mennyire tudatosan.
Romokban az életünk? :D Egyszer gyere el és meséld el ezt a boszorkánycovennek, ahol némelyek hosszú évtizedek óta foglalkoznak mágiával. Dilettáns hozzá nem értő vagy, ha azt hiszed, az univerzum energiáinak felhasználása bármilyen kisebb mágiához összekeverhető a démoni erők segítségül hívásával, bármilyen szinten. Hidd el, te is észrevennéd a különbséget, már ha ez lehetséges lenne.
Félelemből hülyeségeket beszélsz.
12/16 anonim válasza:
Aruljatok el. Mièrt próbáltok az alap tudatszintűeknek, magasabb tudatszinteket bemutatni, elmagyarázni? Ez nem olvasható információ, ès hiába vitáztok azon, hogy kinek van igaza. A magasabb szintű èrzèkelèst szavakkal nem lehet, ès nem is kell elmagyarázni.
13/16 anonim válasza:
Csak fèlreèrtèsek ès tèveszmèk születnek ha megpróbáltok elmagyarázni valamit amit nem lehet, mások pedig elhiszik. Netalán mindennapjaikat egy ilyen tèveszme körè fonják...
14/16 anonim válasza:
Igazad van. Direkt nem is írtam konkrét dolgokat, csak nagyon zavart a félretájékozottság és az alaptalan babonás félelem, félelemkeltés. De tényleg nincs sok értelme. Beavatottként egyébként is alapszabály, hogy nem adunk ki olyan tudást, ami másra nem tartozik, ezt sose tenném.
15/16 anonim válasza:
Beavatottként elég pökhendi a stílusod.
16/16 anonim válasza:
Van aki felvállalja ès van aki nem beszèl róla soha senkinek. Ez nem pökhendisèg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!