Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valaki próbált már szerelem...

Valaki próbált már szerelem szétszakító mágiát? Mert belépett a képbe egy harmadik fél?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogy csináltátok, valakinek valamilyen tapasztalat? Én próbáltam és 3 hónap alatt vége lett az exem és az új barátnőjének a kapcsolata, és végig veszekedték ezt a pár hónapot. Szerintem azért mert gyertya mágiáztam rájuk.
2016. dec. 26. 19:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha egy mágiához démoni erőket hívsz segítségül, az démonológia. Ez a neve.

Nem magyarázom el a kérdezőnek, miért nem helyes a mágia, mert helyes és teljesen természetes. Minden egyes ember használja, csak az a különbség, mennyire tudatosan.

Romokban az életünk? :D Egyszer gyere el és meséld el ezt a boszorkánycovennek, ahol némelyek hosszú évtizedek óta foglalkoznak mágiával. Dilettáns hozzá nem értő vagy, ha azt hiszed, az univerzum energiáinak felhasználása bármilyen kisebb mágiához összekeverhető a démoni erők segítségül hívásával, bármilyen szinten. Hidd el, te is észrevennéd a különbséget, már ha ez lehetséges lenne.

Félelemből hülyeségeket beszélsz.

2016. dec. 30. 03:34
 12/16 anonim ***** válasza:
Aruljatok el. Mièrt próbáltok az alap tudatszintűeknek, magasabb tudatszinteket bemutatni, elmagyarázni? Ez nem olvasható információ, ès hiába vitáztok azon, hogy kinek van igaza. A magasabb szintű èrzèkelèst szavakkal nem lehet, ès nem is kell elmagyarázni.
2016. dec. 30. 13:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Csak fèlreèrtèsek ès tèveszmèk születnek ha megpróbáltok elmagyarázni valamit amit nem lehet, mások pedig elhiszik. Netalán mindennapjaikat egy ilyen tèveszme körè fonják...
2016. dec. 30. 13:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Igazad van. Direkt nem is írtam konkrét dolgokat, csak nagyon zavart a félretájékozottság és az alaptalan babonás félelem, félelemkeltés. De tényleg nincs sok értelme. Beavatottként egyébként is alapszabály, hogy nem adunk ki olyan tudást, ami másra nem tartozik, ezt sose tenném.
2016. dec. 30. 18:05
 15/16 anonim válasza:
Beavatottként elég pökhendi a stílusod.
2016. dec. 30. 21:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Van aki felvállalja ès van aki nem beszèl róla soha senkinek. Ez nem pökhendisèg.
2016. dec. 30. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!