Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit akar tőlem?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akar tőlem? Harmadik randin megcsókolt, akkor most járunk?

Figyelt kérdés
Harmadszorra találkoztam a sráccal, náluk voltam, és filmnézés közben megcsókolt, és egy heves csókpartiba kezdtünk, plusz elég intenzíven simogatott. Kiakarta kapcsolni a melltartóm, meg az övem, én meg mondtam hogy nem szeretném, és 3x kérdezte h tuti? Biztos? És utána is még tapogatott rendesen meg csókolóztunk. Az első kettő talin semmi fizikai kontaktus nem volt köztünk. Most akkor csak AZT akarja tőlem, vagy egy kapcsolatban gondolkodik?

2016. okt. 23. 13:02
 1/6 anonim válasza:
Hány.évesek vagytok?
2016. okt. 23. 13:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Én 16 és 16,5
2016. okt. 23. 13:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Minekünk honnan kellene tudnunk a fiu szándékait?
2016. okt. 23. 13:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább az elöbbit..
2016. okt. 23. 14:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát ha a harmadik randin már ennyire nyomul,akkor csak szexet akar.
2016. okt. 23. 16:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem normális a gyerek, ha már egyből az ágyba bújást akarja...
2016. okt. 23. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!