Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második, -harmadik generációs ázsiai srácok, volna pár kérdésem, tudnátok segíteni? Többi lent.
Figyelt kérdés
Ahány ázsiai srácot látok, mindig csak ázsiai lányokkal vannak, miért? Elvből nem nyittok az európai lányok felé vagy csak így alakul? Aki már itt született, hogy viszonyul az európai lányokhoz? Különbséget tesztek, vagy igazából nem számít, hogy milyen származású? Milyen lányokat kedveltek? Akik inkább visszahúzódóak? (ezt hallottam.)Mennyire kötődtök az ottani kultúrához (ilyen szempontból)? Kezdeményezhet lány, hogyan? Köszönöm a válaszokat:) elnézést ha kissé érthetetlen lett, ill. a sértő/provokatív és rasszista megjegyzéseket mellőzzétek!2016. aug. 30. 22:45
1/6 anonim válasza:
Van a sulinkban egy ázsiai srác, szerintem ő alapból itt született, viszont én még nem láttam ázsia lánnyal. Pedig elég sűrűn váltogatja a nőit.
2/6 anonim válasza:
Ázsiai itt, ázsiai ott, okay aranyosak, de elég :D nem tök mindegy kivel jön össze? akibe szerelmes lesz valószínűleg azzal és nem származás szerint választ, csak úgy hozta neki az élet.
3/6 anonim válasza:
Hali, én ázsiai vagyok, magyar barátnővel, szóval úgy gondolom, hogy csak így hozza a sors, meg amúgy is tesómnak is magyar, valamint ázsiai barátaimnak is magyar nemzetiségű párja van, de ez mind csak megítélés, nevelés és környezet kérdése
4/6 anonim válasza:
Milyen másod-harmad generációs ázsiai srácokról beszélünk? Hol?
De, az ázsiaiak többet adnak a hagyományaikra, főleg jobban tisztelik a családjukat. Nagyon helyesen is teszik, ha a saját fajtájuk közül választanak párt. Egyszerűbb az élet, ha félszavakból megértik egymást, nem?
Vajon mi a célja egy ilyen kérdésnek?
5/6 anonim válasza:
Persze, hogy sokan ázsiai barátnőt szeretnének. Ég és föld. Főleg erkölcs, hagyomány és szülők tisztelete terén. De az ázsiai lányok sajnos európai fiút akarnak leginkább. Úgyhogy nem marad más. A semminél jobb a mqgyar is.
6/6 anonim válasza:
22.07.
Azt azért ne felejtsük el hozzátenni, hogy Ázsiában a nők viselik a nadrágot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!