Miért nem hisznek nekem? Hogyan tudnám ezt bizonyítani minden rossz kimenetel nélkül? 16f
Őszintén? Semmit, aki hinni akar neked az hinni fog. Aki szeretni akar téged szeretni fog. De aki látni akarja, amit Te látsz, nem lesz rá képes, és ez így rendjén van.
Bírt ki, hogy nem hisznek neked, vagy barátkozz olyanokkal is, akik fognak.
nem tudom, hogy csak viccelsz-e, nem ismerlek, ugyhogy igy kicsit nehez elhinni, hogy nem a fantaziad tul elenk...:)
viszont, ha komolyan vennem, azt mondanam, hogy ezt ugysem tudod elnyomni magadban ezt a "tehetseget", igy tanulj meg vele egyutt elni es a legjobbat kihozni belole. inkabb azt tartsd szemed elott, hogy mindig segits az embereknek, de ugy, hogy tartsd tiszteletben a sajat akaratukat. Lehetoleg elsosorban olyannak segits csak, aki segitseget ker. Veszhelyzet persze mas kerdes, ha meg tudod akadalyozni a tragediat, hat tedd.
Egyebkent hany eves vagy? Nem tudtal volna atmenni az unkatestveredhez?
Átérzem a helyzeted. a Leg jobb amit tehetsz hogy senkivel nem beszélsz ezekről fejleszted hogy tudatosabban tudd használni e közben pedig ahogy csak tudod titkoljad. Egyrészt mert az emberi faj primitív hogy megértse. Másrészt aki van olyan szintem hogy meg értse azok közül igen sokan meg szivatnak ha pl meg tetszik egy képességed nekik igyekszenek elvenni stb...
Szoval tartsd titokban! Ez a legjobb amit tehetsz. Mások véleménye pedig nem számít...
Elküldöm a facebook nevem privátba jelölj be ha gondolod ott gyorsabb és közvetlenebb a kommunikáció. Kicsit rendbe rakom a fejed ha gondolod de persze semmi nem kötelező te dolgod :D
Amit viszont mindenképpen fogadj meg a titoktartás. Különben egyszercsak egy gumiszobába találod magad be gyogyszerezve sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!