Miért bántja őt?
Nem teljesen értettem, ami leírtál.
Túlságosan összeolvad a kérdésed.
Szedd össze magad és írd le újra, mert így nehezen tudunk segíteni.
Kivétel, ha nem kamu a kérdés.
Tisztelt kérdező!
Ledöbbentett engem, hogy létezik ilyen! Ezek szerint létezik! Többször elolvastam ezt. Nagyon durva!
Na, nézzük akkor:
A vörös szemek démonok. A lány valószínűleg egy elmebeteg sátánista volt. Ha jól értem itt az elején meghalt...!?
Tehát egy sátánista, még ám nem is akár milyen. Ha nem is mélyen, de biztos, hogy idézett. Amit idézett, az egy konkrét incubus, ami kapcsolatot létesít a személlyel. Pont, ahogy írtad. Minek kellett az a nőnek...? Az jó kérdés. Azt csak a férfi tudná megmondani, de hogy a férfi sem jó ebből a szempontból, az is biztos.
A másik dolog, hogy a felakasztás, már konkrét démoni tett szerintem. Csak szórakozott vele, vagy csapdába ejtette a démon!
A folytogatás, amit érez, az a démon és nem a lány minden valószínűséggel. Biztosan üzletelt valamit a démonnal és a fiúhoz nem enged mást ezek szerint. A démon pedig tartja a szavát. A lány a Pokolban van minden bizonnyal.
Hogy mit kellene tennie? Nos, sürgősen elhagyni. Bármennyire is fáj ez neki, de ott kell hagynia, ha jót akar magának. Azt csak a fiú tudja, hogy ő is milyen titkot őriz a lány kapcsán és a nővéred lánya biztosan nem örülne, ha idő múltával olyan dolgokba keveredne, vagy olyan dolgok történnének vele, amit álmában sem szeretett volna.
Hagyja el, ne is találkozzon vele.
Nem tudom, hogy a muszlimoknál hogy van, de, ha létezik ott áldás, vagy bármi ilyesmi, azt nem ártana még.
Minden jót!
Szakítsa meg a barátjával a kapcsolatot, és mondd meg annak a lények, hogy hagyjon benneteket békén.
Jézus nevében mondd azt, hogy menjen el, és ne jöjjön vissza.
Gyújts gyertyát a házban, egy rózsaszínt, és kérd meg Jézust és Istent, hogy védjék meg a házatokat.
A gyertyát nekik gyújtsd meg, hogy elűzzék a démont a házból, vagy szellemet.
Jézus nevétől rettegnek. Hát még Istentől.
Viszont, ha meg van az idézés szövege, akkor is vissza tudod küldeni. De ha nem mered, akkor inkább bízd Istenre a dolgot.
Lehetőleg imában kérd és tiszta szívből.
A démonok először az elmére hatnak, és utána a testre, így nem szabad félni tőlük, hanem pont az ellentettjét tenni. Bátornak kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!