Ez miért van? Mi lehet? És mért bántja barátnőmet?
Figyelt kérdés
Egy este bnőm felket olyan 10 óra fele mivel hamar lefeküdt .. nagyon hidegség tört rá mivel félős, a fejét gyorsan betakarta h ne féljen erre érzi h vki meg fogja a nyakát hideg volt a kéz alig kapott levegőt elszédült és azt hallota h több hang is azt orditja neki hogy : Betti kelj fel!! töbször is ..ujra kinyitotta a szemét anyira megijedt hogy ement az anyukájához oda feküdt az ágy szélére és az anyukájára olyan álmoság tört rá hogy alig tudta nyitva tartani a szemét de megprobált nem elaludni, és pár percel későb hangokat hallotak vki beszélt és az anyukája is hallota és megkérdezte bnőmet h mit mondtál? de bnőm meg se szólalt és mondta az anyukájának ... régebben is történtek dolgok h este sírást és kaparást hallotak és reggelre szét volt kaparva a szekrény mi lehet ez? olyan hátborzongató :o hogy lehet eltüntetni? Értelmes válaszokat kérek :) bocsánat hogy ezt a kérdést már feltettem de nem kaptam értelmes válaszokat.2014. ápr. 22. 09:38
1/11 anonim válasza:
Hűha, ez nem semmi az én barátomnak a barátjának a barátját elrabolták az ufók állítása szerint órákig kísérleteztek rajta mit szólsz?
2/11 anonim válasza:
Szerintem az Érmelléki Kuglófembernek tetszik a barátnőd , el akarja vinni és aztán megenni
3/11 anonim válasza:
Ez miért van? - Nem tudom.
Mi lehet? - Nem tudom.
És mért bántja barátnőmet? - Nem tudom.
4/11 anonim válasza:
Csak egy megoldás van hívd a szellemirtókat!
5/11 SzaboBetty válasza:
A nyelvtantanár szelleme üldözi. De hamarosan TÉGED fog!
6/11 anonim válasza:
Akárhogy próbálkozol, senki nemhiszi el hogy van barátnőd.
7/11 A kérdező kommentje:
lány vagyok -.- mér ne lenne bnőm ? seg*** nem tom mibajaotok de rendes válaszokat kértem nem holmi csicska szkeptikusok válaszait akarom ;)
2014. ápr. 22. 22:06
8/11 anonim válasza:
Hívjátok a Házmestert, hogy szaladjon el a sokkolóé...
9/11 anonim válasza:
akarhany ilyen szellemes tortenetet vegigneztem, az ilyennek mindig demon volt a vege. Na most en nem tudom, hogy ez az, vagy nem. De ha mas is hallotta rajta kivul akkor valoszinu, hogy az. A masik hogy arra gyanakszom, hogy reggelente szet van kaparva a szekreny, mert hat oszinten, ezt egy joakaro szellem nem tudja megtenni mivel nincs hozza eleg ereje. A demonokat meg a felelem taplalja, az elkoltozes mar nem segit mert az a szellem elete vegeig kovetni fogja ot (ha demon). A ha,aldas ugyan csak nem segit ha demon.al van dolguk, mert az meg jobban felidegesiti azt. Sajnalom de nem tudok segiteni. :/ Menj el szellemirtokhoz vagy papokat kerdezz meg, hogy mi lehet ez a jelenseg. Es bocsi az ekezetert. Ezzel az "Ermelleki kuglofember"-eshulyeseggel meg leallhatnatok mert baromira nem vicces...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!