Szerintetek létezik, hogy egy babát megszállt a démon, és képes mozogni, csúnyán beszélni, rossz érzést kelteni másokban? Láttam, hogy Ebay-n is lehet venni ilyesmit, és szerintetek az képes az előzőekre?
Figyelt kérdés
Én ugyan nem nagyon hiszek benne, de nagyon meggyőző.2016. aug. 27. 20:57
2/8 anonim válasza:
Ebay-en volt aki az életét adta el...(szó szerint ház ,kocsi,nyaraló,!barátok!...stb) szval minden szir-szar van ott
3/8 anonim válasza:
Nem lehet meggyőző ami nem lehetséges... Egyébként meg aki megveszi az mit csinál mikor rájön hogy átverték? Ez sima átverés, drágábban lehet eladni egy babát az átverhető hülyéknek.
4/8 anonim válasza:
Az Ebay-on lehet venni démonal megszált babát venni? Angyalos estleg amit angyal szállt meg olyan nincs???
7/8 A kérdező kommentje:
Lehet, én mintha már láttam volna, de nem biztos. Valami védő szellem van benne..
2016. aug. 30. 22:58
8/8 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Nem, mert a démonok nem szállnak meg senkit.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!