Most tényleg létezik démoni megszállás?
Én hittem abban, hogy létezik, de már kezdek egyre jobban kételkedni benne. Szerintem csak elmebetegség.
Ugyan, hogy tudna egy démon megszállni egy embert...? :D
Szerintem ez csak a papok hobbija.
3:
Nem kell megvizsgálni, nem is tudom.
Egyszerűen csak van mindenre magyarázat. Például a fekete szem egy betegség (régen olvastam róla). A skizofrénia szintén... nem értem, hogy hogyan állíthatják be, mint démoni megszállást néhány esetben.
A túlzott fizikai erő szintén magyarázható...stb.
Az elmebajosok meg amúgy is túlzott fizikai erővel bírnak.
"Egyszerűen csak van mindenre magyarázat. Például a fekete szem egy betegség (régen olvastam róla). A skizofrénia szintén... nem értem, hogy hogyan állíthatják be, mint démoni megszállást néhány esetben.
A túlzott fizikai erő szintén magyarázható...stb.
Az elmebajosok meg amúgy is túlzott fizikai erővel bírnak."
Amiket felsorolsz, azok a babonások vagy "mindenbenhívők" körében elterjedt ostobaságok. De azt (én például) nem tudom megmagyarázni, ha egy csoport ember egyszerre hall egy bizonyos hangot, úgy, hogy az adott helyen nincs senki élő, és semmilyen eszköz, ami hangot adhatna ki, ráadásul az elhangzottakat majdnem betűre megismétlik mind. Ahogy azt sem, ha valaki, aki sohasem tanult idegen nyelvet, megszólal és értelmesen beszél pl latinul.
6:
Idézem:
,,De azt (én például) nem tudom megmagyarázni, ha egy csoport ember egyszerre hall egy bizonyos hangot, úgy, hogy az adott helyen nincs senki élő, és semmilyen eszköz, ami hangot adhatna ki, ráadásul az elhangzottakat majdnem betűre megismétlik mind. Ahogy azt sem, ha valaki, aki sohasem tanult idegen nyelvet, megszólal és értelmesen beszél pl latinul."
1.
Idegen-akcentus szindróma: Beszédrendellenesség, ami szokott, sőt általában fejsérülésnél is jelentkezni. Volt már arról szó, hogy egy amerikai sérülés után franciául kezdett beszélni, holott addig nem tudott.
2.
Hangok hallása- hallucináció, pszichotikus betegség.
Esetleg egy személynél: skizofrénia
3.
Szemszín változása-
Nevus Of Ota: Fokozott pigmentáció. Érinti a szemet.
Jellemző, hogy elsötétül a szemhéj. A szem és írisz sötétebb.
fekete szem..skizofrénia, nem érted?
azért démoniak ezek amiért a föld is lapos volt..és aki mást mondott azt felgyújtották.
"6:
Idézem:
,,De azt (én például) nem tudom megmagyarázni, ha egy csoport ember egyszerre hall egy bizonyos hangot, úgy, hogy az adott helyen nincs senki élő, és semmilyen eszköz, ami hangot adhatna ki, ráadásul az elhangzottakat majdnem betűre megismétlik mind. Ahogy azt sem, ha valaki, aki sohasem tanult idegen nyelvet, megszólal és értelmesen beszél pl latinul."
1.
Idegen-akcentus szindróma: Beszédrendellenesség, ami szokott, sőt általában fejsérülésnél is jelentkezni. Volt már arról szó, hogy egy amerikai sérülés után franciául kezdett beszélni, holott addig nem tudott.
2.
Hangok hallása- hallucináció, pszichotikus betegség.
Esetleg egy személynél: skizofrénia
3.
Szemszín változása-
Nevus Of Ota: Fokozott pigmentáció. Érinti a szemet.
Jellemző, hogy elsötétül a szemhéj. A szem és írisz sötétebb."
1: kérlek, meséld el nekem a pontos orvosi okát, főleg azoknál, akik fejsérülés nélkül tudják produkálni. Nem akcentust, hanem az adott nyelv pontos ismeretét, sérülés nélkül.
2: mondom több ember, akár külön-külön ellenőrizve is. Mekkora rá az esély, hogy minden véletlenszerűen kiválasztott ember elmebeteg és hallucinál?
A harmadikat meg nem én írtam, nem értem miért nekem címezed.
9:
Ha jobban megnézzük az összes megszállottság esetében elsőnek epilepsziát, vagy skizofréniát állapítanak meg és a szerencsétlen beteg most őszintén egy elborult pillanatában honnan tudja, hogy pontosan mikor verte épp a falba a fejét.....?! Olyankor nincs észnél.
Vagy feltételezzük, hogy korábban jól beverte a fejét, s nem tulajdonított neki semmit. Volt már arra példa, hogy valaki súlyosan beverte a fejét, orvoshoz kellett volna mennie, de nem érdekelte, utána persze volt hatás.
És milyen érdekes.... a többi epilepsziás, skizofrén beteg esetében miért nem állapítottam meg démoni megszállottságot? Akkor ennyi erővel, ha valaki beteggé esik ilyesmivel, akkor ördögöt kell űzni? Ugyan már....!!
A hallucinációnál előfordulhat. Például az egyik paracusia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!