Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Most tényleg létezik démoni...

Most tényleg létezik démoni megszállás?

Figyelt kérdés

Én hittem abban, hogy létezik, de már kezdek egyre jobban kételkedni benne. Szerintem csak elmebetegség.

Ugyan, hogy tudna egy démon megszállni egy embert...? :D

Szerintem ez csak a papok hobbija.

2015. máj. 18. 14:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
állapítottak*
2015. máj. 19. 17:56
 12/15 anonim ***** válasza:

azok próbálják ennyire belemagyarázni a saját igazságukat valamibe, amire az nem is magyarázat, akik félnek elfogadni a gondolatot, akár csak feltételezés szintjén is, hogy van valami több, amire az okos tudósok nem tudják a választ és ezáltal sérülne a betonbiztos világképük. ettől függetlenül valószínűleg sok régi szellemi-démoni megszállásnak tulajdonított esetet magyaráz, amiket leírsz. de nem mindent.

én azt javaslom, ne legyen betonbiztos világképed, a legtöbb ember kevés ahhoz, hogy legyen nekik.

2015. máj. 19. 20:05
 13/15 A kérdező kommentje:

12:

Csak az ír ilyet, mint te, aki ha nem talál az orvosi problémára magyarázatot, akkor belemagyarázza, hogy ott feltétlenül természetfeletti dologról kell beszélni. És itt jön az, amikor bebeszélik maguknak, hogy ez megszállás.

2015. máj. 19. 20:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem a kételkedés a gond, én magam is kétkedő vagyok. De te egyszerűen kijelented, hogy neked van igazad, és pont. Akkor minek kérdezel bármit is? De felteszem, ha mutatok neked 50 embert, akik hangokat hallanak, mindig ugyanonnan, akkor mind az 50 őrült vagy fejsérülés áldozata.

Van olyan verzió, ahol nincs igazad? Ha nincs, akkor kár volt ez az egész...

2015. máj. 19. 21:21
 15/15 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy hol jelentettem ki, hogy nekem van igazam.

Én pusztán csak kételkedem benne, de egy szóval nem jelentettem ki, hogy nekem van igazam.

Azt hiszem, kissé félre értettük egymást.

Megjegyezném, hogy önmagában a hangok a hallása, ha már démoni megszállásról van szó, fejben létezik. Ha valaki kívül hal hangokat, akkor az természetfeletti lény jelenléte, vagy betegség.

2015. máj. 20. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!