Attól tartok, hogy átok, vagy rontás van rajtam. Mit tehetnék?
A dolog születésem óta fennáll, két dologban mutatkozik meg: vannak gonosz lények (emberek, állatok vegyesen), akik állandóan bántanak, gyötörnek és keresztbetesznek nekem. Bárhol is vagyok, mindenhol rámtalálnak, sehogy nem tudok megszabadulni tőlük.
A másik része az, hogy mindig úgy alakulnak a dolgok, hogy vissza kelljen térnem a szülőhelyemre és ne tudjak kijutni onnan. Akárhova megyek, akármit csinálok, akármivel próbálkozom, mindig az lesz a vége, hogy ott kell hagynom az adott helyet és vissza kell térnem a szülőhelyemre.
Az egész életemet beárnyékolja a dolog, most külföldön akartam új életet kezdeni, de akik kihívtak ide, azok elárultak és most innen is mennem kell.
Van lehetőség arra, hogy megszabaduljak ettől a dologtól? Nagyon nem akarok megint visszatérni a szüleimhez, ki akarok végre lépni ebből az ördögi körből.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Gonosz lényeken azt értem, amit leírtam a kérdésben, embereket és állatokat is, mert állatok is vastagon részt vesznek a dologban, nem fogom letagadni a nyilvánvalót. Lehet, hogy menekülök a probléma elől, csak az a baj, hogy ez egy olyan probléma, amit nem tudok megoldani, erősebb nálam, túlmutat rajtam. Vagy menekülök, vagy kinyír. Ez a két lehetőség van.
Viszont azt már jobban elhiszem, hogy reinkarnációval, vagy karmával hozható összefüggésbe a dolog. Ha mindig olyan irányba indultam el, ami zárva volt előttem, akkor lehetséges, hogy előttem minden irány zárva van? Ami adódott, abba mindig belevágtam, de sose jött össze.
A karmikus okkal egyetértek, viszont fel tudom ismerni, hogy mi az, amiért én vagyok a felelős és mi az, amiért nem. Az az igazság, hogy bármilyen lehetőség is adódott, én mindig éltem vele, az elején a legtöbb úgy is tűnt, hogy sikerül, de aztán mindig úgy alakult valami, hogy végül mégse jött össze semmi. Most is a belemet kidolgoztam azokért, akikhez kimenten, erre se szó, se beszéd, kirúgnak minden ok nélkül. Folyton ez van. Kihasználnak és eldobnak.
Biztos vagyok benne, hogy a dolog a negatív hozzáállásra vezethető vissza, nem értem, miért állnak hozzám negatívan, amikor alapvetően pozitívan gondolkozom és így is állok másokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!