Tudnátok mondani pár igazi varázslatot?
A negatìv kommentelők hanyagoljanak, mert nem igazan izgat..attól, mert nem hiszel benne, nem kell beszólni!
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
Médium?
Na, ezen jót nevettem :DDDDD
Nem tennél ki ide kérdéseket. :)))))
Igaz varázslat? Mondok én egyet: Nézz tükörbe!
Csak az adottságod van meg, hogy médium lehess, de még nem vagy médium. Ha teljes, és viszonylag egészséges életet akarsz élni, akkor nem is leszel igazi médium.
Ha egy szellemmel felveszed a kapcsolatot, és kommunikálsz, megerősíted a kötődését ahhoz a helyhez, ahol "kísért", és még magadhoz is kötöd bizonyos mértékben. Ezután sokkal nehezebb lesz eltávolítani. Ennek elég sok oka van, hosszú lenne leírni, szóval nem teszem. A lényeg, hogy minél hatékonyabban oldod meg a kommunikációt, annál erősebbé válik ez a kötődés.
Azt is fontos tudnod, hogy amit szellemként látsz, az csak nagyon ritkán a valódi lélek. A lélek ahogy elhagyja a testét, úgy elhagyja az élete emlékezetét is, és onnantól már nem azonosítható, és nem is jelenik meg kísértetként, szellemként, vagy máshogy. Amiket te ilyenkor látsz, azok hátramaradt foszlányok abból, ami egykor egy élő ember volt. Emlékek, érzések, és gondolatfoszlányok. Ezt nevezik kísértetnek, vagy fantomnak. Az élőkre nézve ezek a fantomok kellemetlenek, mert mondhatni élősködnek a környezetükön, hogy fenntarthassák magukat. Ez főleg igaz azokra, akik látják, és érzik őket.
Írok egy módszert, amivel a nem túl makacs kellemetlenkedőket el lehet "küldeni":
Szerezz orvosi zsályát. Szerintem lehet porítva is kapni, vagy ha tudsz szerezni friss leveleket, akkor szárítsd ki. Szerezz egy hőálló tálat, amiben égetheted a leveleket. Ha tudsz szerezni tiszta hangú rézcsengőt, akkor szerezz egyet. Ha nem, akkor egy üveg borospohár, és egy kiskanál is megteszi. Amikor érzed, vagy látod hogy jelen van a szellem, tedd le a földre a tűztálat, és gyújtsd meg benne a zsályaleveleket. Ha porítottat szereztél, akkor egy égő vizipipaszenet rakj a tálba(előtte töltsd fel sóval), és arra szórd a port. Állítsd fel a poharat a füstölőtál jobb oldalára. Ha szükségesnek érzed, gyújts gyertyát, bár ez csak részletkérdés. Koncentrálj erősen a következő parancsra:"Felszólítalak, hogy távozz!" Pontosan legyél tisztában azzal, hogy ettől a parancstól azt várod, hogy a szellem távozzon. Mondd ki hangosan ezt a parancsot, ha ez segít a nyomatékosításban, képzeld el, hogy a hangod fehér fényként terjed a helyiségben(nem kötelező, csak nyomatékosít). Ezután csengess a csengővel, vagy ha borospoharat használsz, finoman üss rá a kiskanállal, hogy tisztán csengjen. Ismételd meg ezt a parancsot. Összesen háromszor, hétszer, kilencszer, vagy tizenkétszer ismételd a parancsot, és a csengetést, miközben ügyelj rá, hogy folyamatosan füstöljön a zsálya. Tizenkettő után akkor is tarts szünetet, ha nem sikerült. Legfeljebb megpróbálod újra. Ha végeztél, nyisd ki az összes ajtót, és ablakot. Ez nem csak a szellőzésben segít, hanem a távozásban is. A közhiedelemmel ellentétben a legtöbb szellemnek a fal tényleg fal. Ezt a rituálét érdemes azután is legalább egyszer megejteni, hogy a szellem már távozott. A szertartás elemei közül a parancs a legfontosabb, arra összpontosíts minél több figyelmet. Add bele a szándékodat, és akaratodat.
(főleg 41-nek,de inkább mindenkinek,akire ez vonatkozik) miért kell ennyire fikázni azt, akinek különleges képessége van? Nem szoktam ennyire leszólni az embereket, alapból tényleg egy jámbor ember vagyok,de ez már a teteje! Most komolyan,azért jöttök ide,hogy kiröhögjétek a többit? Minden ezotéria kategória alatt találok egy ilyet. Igen,vannak viccesek,de a legtöbb nem az. Kedves kérdező,csak annyit mondok,hogy higgy ebben a dologban :) most nem önfényezésről van szó,de az én képességem a néha eléggé idegesítő deja vu. Majdnem minden nap előre álmodom a dolgokat. Mondjuk,azt a tudomány még simán megmagyarázhatná,hogy azért ,,mert ha azt álmodod,hogy kinyitod az ajtót,vagy épp eszel egy szendvicset,ezek mindennapi dolgok",de mondjuk az már idegesítő,ha megálmodod előre a film/könyv végét,vagy épp megismered az embert,mielőtt találkoznál vele. (Mondjuk van jó oldala is,mert van hogy tudom előre a dolgozat kérdéseit :D hehehe) Ja és nehogy valaki azt írja,hogy tévképzetem van,hogy azt a bizonyos dolgot azt hiszem,hogy előre megálmodtam,de mégsem(na jó,ezt hülyén fogalmaztam meg)mert van egy kis noteszem,amiben leírom az aznapi álmom.
^
l
Nyugodtan csatlakozzanak az olyanok,akik el akarják mondani a hasonló élményüket! Leverjük a troll kommentelőket!
Ja,és sok szerencsét avval a szellemmel :D varázsigét sajnos nem tudok
(Jé,ezt álmodtam...francba)
Kérlek
köszönöm
bocsáss meg
bocsáss meg kérlek az én hibám volt,
na ezzel vigyázz mert ez nagyon erős!!
Ebben megtalálod egy középkori izlandi varázskönyv (Galdrabók) magyar fordítását. Van benne mindenféle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!