Tudnátok mondani pár igazi varázslatot?
Figyelt kérdés
A negatìv kommentelők hanyagoljanak, mert nem igazan izgat..attól, mert nem hiszel benne, nem kell beszólni!
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
2016. máj. 13. 21:54
31/48 A kérdező kommentje:
Nem csak én láttam..
Tesom is látta.(a sarokban állt és nézte)
Csak én látom a legtobbet.
2016. máj. 13. 23:35
32/48 anonim válasza:
Hey varjunk csak indigokrol beszeltek?
Mer am ugye tudjatok h mit jelent?
33/48 anonim válasza:
Am meg azt nem ertem h ugye elobb azt irtad, hogy a tesodat egy "gonosz" szellem ijesztgeti...akkor most az meg kicsoda?
35/48 A kérdező kommentje:
Öszintén nem nagyon értem ezt az indigós dolgot, mert semmit nem mondott úgy róla csak, hogy az vagyok..a másik mondta, hogy médium vagyok.
Aki most van nálunk, az nem a kislány.
Ez most egy másik.
2016. máj. 13. 23:44
36/48 anonim válasza:
Na vegre megjott a legjobb valasz....egyebkent tenyleg ennyi az egesz...ha meg, meg akarsz tudni valamit tole, ne gyoker tablakkal meg feketemagias cuccokkal probalkozz mer azok eleg gyatrak...szoval pl nekem az mukodik h becsukom a szemem es kerem h almomban talalkozzunk...ha ez megvan kerdezek es megkoszonom...majd megkerem a tavozasra...mondjuk mindenkinek egyedi modszerei vannak, de ezt is kiprobalhatod
37/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segìtséget, ki fogom próbálni, hátha sikerül végre beszélni vele, és eltudom küldeni.
2016. máj. 13. 23:51
38/48 anonim válasza:
Roviden az indigokrol, mer ez nem egy bonyolult dolog... az utobbi idoben, kb a huszadik szazad feletol el kezdtek beosztani a leszuletetteket, ezt most ugy ertem, h korosztalyokba soroltak oket...mivel nem reg kezdtek el eleg keves ilyen van pl mint a kristaly gyerekek korosztalya vagy az indigok korosztalya...a lenyeg h ezt a besorolast eloszerettel hasznaljak olyanok akik szeretnek felfujni a dolgokat...en azt mondom h ha meg egyszer elmesz ahhoz, azokhoz az illetoktol, kerdezz es bizonyosodj meg arrol h igazat mondanak e pl en most nem tudom h teljesen igazat mondassz e mert a neten vagyunk...
39/48 anonim válasza:
Na jo hiszek neked ;)
Meg egy jo tanacs fejleszd magadat es mikor elersz egy jo szintet ugy is megtalalod azt aki tenyleg segitsegedre lesz az ilyen dolgokban.
Na jo ejt.
40/48 A kérdező kommentje:
Rendben, mégegyszer köszönöm.jóéjt!:)
2016. máj. 14. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!