Tudnátok mondani pár igazi varázslatot?
A negatìv kommentelők hanyagoljanak, mert nem igazan izgat..attól, mert nem hiszel benne, nem kell beszólni!
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
Hat legtöbbször kislány van nalunk(vissza térő szellem)..most viszont valaki más van, aki gonosz!
Ugye a gyerekekek is látják még és nekem van egy kisöcsém, aki elmondta, hogy nalunk van egy néni, aki csúnyán néz rá és ijesztgeti..probáltam vele beszélni ouija táblán keresztül, de kis idő után nem éreztem a kezem és ilyen foltok jöttek ki a kezemen, szóval befejeztem..
Utanna együtt elmentünk a családdal és mire haza értünk a tabletem az előszoba közepén volt betörve..elvittük megcsináltatni és mondták, hogy rá léptek.
Sokszor ìrt a tabletemből és a nővéreméből is!(hajnalban)
Ne nezz ennyi szellemekkel suttogot.
Comikulissimus: Mumus elleni bűbáj. 😂
Hosszú barna hajú, 155-160cm körül lehetett..
Először, azt hittem tesom sétál, és mondtam neki, hogy ez nem vicces, majd megállt rámnézett és eltűnt.(ez volt a legelső találkozásom vele)
Utánna sokáig nem mertem egyedül lenni/aludni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!