Tudnátok mondani pár igazi varázslatot?
A negatìv kommentelők hanyagoljanak, mert nem igazan izgat..attól, mert nem hiszel benne, nem kell beszólni!
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
3-4x
Mindig mentünk jóshoz meg sóval szortuk be az ajtókat és ablakokat meg valami rozsa vizet is fújtunk minden helységbe..
Egy kis idejig eltűnik, de nem kell sok és vissza jön.
(Amúgy nem kell, hogy elhidd, én nem is várom el..én tudom, hogy igazam van és, hogy mennyire rossz..csak egy kérdést tettem fel, mert érdekelnek ezek a dolgok, ha már ilyenek történnek.)
Hat tesom jósolni tud(ő járt is jóshoz tanulni)
Én ugye beszelgetni tudok velük.
Anyukám pedig ugyaúgy hallja őket..stb
A jós mondta, hogy elméletileg boszorkányok és pedig ugye médium, és egy másik, hogy valami indigók..
A médiumitás nem feltétlen jár együtt azzal, hogy van tehetséged a mágiához. Igazából gyakran kizáró tényező a médiumitás, mert a kitettség, és érzékenység gyengíti az akaraterőt, és koncentrációs képességet, ha komolyabban foglalkozol médiumsággal, akkor az egészséget is. Ebből ami elengedhetetlen, az a koncentráció. Az egészség csak javallott, az akaraterőt pedig lehet kompenzálni.
Ha a médiumi képességekhez passzoló "varázslat" érdekel, akkor ott a médiumi transz. Ez egy nem kifejezetten egészséges, de a médiumok életével velejáró állapot, ami a közvetítő képességet maximalizálja. Igazából csak akkor lehet médiumról beszélni, ha ennek a transznak valamely szintjére képes. Addig csak érzékeny személyről lehet beszélni.
Azért is nem mindegy, milyen módszer érdekel, mert esetedben van egy csomó, ami hasznos lehet, viszont van egy másik rakat, ami erősen ellenjavallott. Ha kicsit pontosítanád mi az, amit ki szeretnél próbálni, meg szeretnél tudni, akkor valószínűleg értelmes választ is kapnál.
Köszönöm a normális válaszod!
Leginkább valami olyasmit szeretnék, hogy beszélhessek azzal aki itt van, mert meg szeretném kérdezni, hogy miért van itt és, hogy miért ijesztgeti az öcsém utánna pedig megkérném, hogy menjen el.
Hali Huo Xianren, mar vartalak ;)
Am jah amit o mond az egy reszrol igaz, csak ha pesszimista akkor nem erdemes ra hallgatni :D am meg egy kerdes csak te latod a lanyt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!