Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok nekem igazi shounen...

Tudnátok nekem igazi shounen animeket mondani?

Figyelt kérdés
nyilván a főszereplő fiú legyen és jó lenne ha lenne benne valami természetfeletti mint pl.: szellem vagy vámpír vagy szupererő. A Narutot meg a Bleach-t hagyjuk ki ha lehet. A válaszokat előre is köszi :D

2015. nov. 7. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:

JoJo's Bizarre Adventure

Isteni cucc.

2015. nov. 7. 21:46
 2/5 D-Mano ***** válasza:
100%

Hát, eléggé ismert, de nem írtad, hogy te ismernéd... Shounen-ek között alapmű: Yu Yu Hakusho.

[A főhős, miután megszerzi a szuper erejét, először még csak alig erősebb, mint egy ember, és fokozatosan egyre erősebb ellenfelekkel kell megküzdenie, még ezek az első harcok is látványosak, de egyre zúzósabb összecsapásokat láthatunk.]

2015. nov. 8. 15:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hunter x Hunter- A Yu Yu Hakusho alkotójának másik kiváló története.

Hikaru no Go- Ne rettentsen el az, ha nem ismered a go szabályait. Ez egy nagyon jó anime, személyes kedvencem. A történetvezetés és a karakterfejlődés is remek benne.

Fullmetal Alchemist - Testvériség- Talán nem túlzás azt mondani rá, hogy az egyik legjobb shounen anime.

Gintama- Mondjuk ezt csak akkor ajánlom, ha már sok animét láttál. Ez gyakorlatilag kiparodizálja az egész shounen műfajt meg sok mindent mást is, de fergetegesen csinálja.

2015. nov. 8. 16:36
 4/5 anonim válasza:

Készítettem egy képes anime ajánlót 90 bd anime több mint 10 kategóriában. Jó szorakozást: [link]

by Anime Army Magyarország

2015. nov. 8. 18:12
 5/5 anonim ***** válasza:

One piece

Ne rettentsen el a kalozos sztori

Eloszor nekem sem volt kedvem hozza de azutan rlkezdtem mert ram eroltettek.Nagyon izgalmas de nagyin hosszu eddig 720 nal tart de nagyon jo

A hossza se rettentsen el mert anyira megszereted a szereploket hogy nemtudsu majd betelni veluk

A lenyeg

Nagyon fantazia dus tele van izgalmas fordulatokkal es lehet hogy az elejeb nem jin be majd annyira de annyira jo lesz es sirni meg nevetni us lehet rajta.

A rajzolasa meg magaert beszel

Ha elejen megszokod akkor szuper

A legkisseb fuszal is fontos a sztoriban

Es mindegyik szereplonek van egyenisege nem sablonos

A szupererok miatt egysueruen fantasztikus

Szoval ha egy igazán jó animét akarsz a one oiecet ajanlom agy a Hunter x Huntert mert az is szuper

Ne haragudj a fogalmazasert csak 11 vagyok es annyi mindent leakartam irni hogy igy jott ki xd

2015. dec. 4. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!