Tudnátok nekem igazi shounen animeket mondani?
JoJo's Bizarre Adventure
Isteni cucc.
Hát, eléggé ismert, de nem írtad, hogy te ismernéd... Shounen-ek között alapmű: Yu Yu Hakusho.
[A főhős, miután megszerzi a szuper erejét, először még csak alig erősebb, mint egy ember, és fokozatosan egyre erősebb ellenfelekkel kell megküzdenie, még ezek az első harcok is látványosak, de egyre zúzósabb összecsapásokat láthatunk.]
Hunter x Hunter- A Yu Yu Hakusho alkotójának másik kiváló története.
Hikaru no Go- Ne rettentsen el az, ha nem ismered a go szabályait. Ez egy nagyon jó anime, személyes kedvencem. A történetvezetés és a karakterfejlődés is remek benne.
Fullmetal Alchemist - Testvériség- Talán nem túlzás azt mondani rá, hogy az egyik legjobb shounen anime.
Gintama- Mondjuk ezt csak akkor ajánlom, ha már sok animét láttál. Ez gyakorlatilag kiparodizálja az egész shounen műfajt meg sok mindent mást is, de fergetegesen csinálja.
Készítettem egy képes anime ajánlót 90 bd anime több mint 10 kategóriában. Jó szorakozást: [link]
by Anime Army Magyarország
One piece
Ne rettentsen el a kalozos sztori
Eloszor nekem sem volt kedvem hozza de azutan rlkezdtem mert ram eroltettek.Nagyon izgalmas de nagyin hosszu eddig 720 nal tart de nagyon jo
A hossza se rettentsen el mert anyira megszereted a szereploket hogy nemtudsu majd betelni veluk
A lenyeg
Nagyon fantazia dus tele van izgalmas fordulatokkal es lehet hogy az elejeb nem jin be majd annyira de annyira jo lesz es sirni meg nevetni us lehet rajta.
A rajzolasa meg magaert beszel
Ha elejen megszokod akkor szuper
A legkisseb fuszal is fontos a sztoriban
Es mindegyik szereplonek van egyenisege nem sablonos
A szupererok miatt egysueruen fantasztikus
Szoval ha egy igazán jó animét akarsz a one oiecet ajanlom agy a Hunter x Huntert mert az is szuper
Ne haragudj a fogalmazasert csak 11 vagyok es annyi mindent leakartam irni hogy igy jott ki xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!