Tudnátok hasonló Animét mondani?
Olyan animét keresek ami hasonlóan érdekes, és izgalmas
mint a Naruto,Naruot Shippuden,Bleach,One Piece,Fairy Tail,Katekyo Hitman Reborn!
Tudnátok ilyesmiket mondani? (sok részes, izgalmas, fordulatos)
Sok részes = általában klisés.
Amúgy ha hosszú kell torony magasan a Hunter x Hunter (2011)-et ajánlom.
Attól függ, mi számít sok részesnek, mert manapság örülünk, ha jön egy 24 részes anime >< úgyhogy 50 és afeletti részes animéket írok:
Gintama, ez ezeknek a paródiája (meg úgy minden másnak). Nem shounen fight, hanem vígjáték, de vannak benne hosszabb, komolyabb, összefüggő arcok, amikben vannak epic csaták, illetve a szereplők múltjára is fény derül. Nekem ez a kedvencem.
Annyira nem sok részes, de izgalmas, fordulatos a Code Geass. Ez seinen, szóval nem a harcokon van a hangsúly, hanem a szereplők jellemének változásán. Két évados, összesen 50 részes.
A Hikaru no Go sport animének mondható, 75 részes shounen. Egy japán táblajáték, a go világába kalauzol el minket. Szerintem nagyon érdekes és izgalmas volt, illetve mondhatjuk fordulatosnak is.
A D.Gray-man 103 részes, mivel beérték a mangát, félbeszakadt, a manga pedig később szintén felfüggesztésre került, mert a mangaka sokat betegeskedett, meg összetűzései voltak a kiadóval is. De a manga most újraindul, szóval mi, rajongók reménykedünk egy animében is... Egyébként szerintem az egyik legjobb shounen, bár szerintem annyira nem shounen fight.
A Yu-Gi-Oh! Duel Monsters a YGO univerzum alapja, 224 részes. Szigorúan japán szinkronnal ajánlom, az amerikai verzió teljesen lebutított, agyoncenzúrázott (ez alapján készült a magyar is), rengeteg helyen értelmét vesztette. Magyarra a 48. részig szinkronizálták, szóval ha nem láttad japánul, hanem csak angolul, németül, magyarul stb., és szeretted, szerintem nagyon érdemes újranézni.
A Soul Eater egy 51 részes shounen vígjáték. Hatalmas nagy őrültség, jobbnál jobb poénokkal, őrült szereplőkkel, ugyanakkor ütős harcokkal. Sajnos nem dolgozta fel teljesen a mangát, és valószínűleg nem is fogják már. Ez az egyike azon kevés magyar szinkronos animéknek, ami felér a japán szinkron szintjére, sőt, nekem jobban is tetszett.
Hamatora,
Tamako Market,
The Rolling Girls,
Kamisama Kazoku,
Kamisama Hajimemashita,
Gugure Kokkuri-san,
Kagami no Asobi,
Inu x Boku SS,
Noragami,
Fairy Tail,
No Game No Life,
Sword Art Online,
Angel Beats,
Date a Live,
Hataraku Maou-sama,
Shokugeki no Soma,
Kuroko no Basuke,
Rail Wars,
Starry Sky,
Skip Beat,
Sanka Rea,
Gekkan shoujo Nozaki-kun,
Nagi no Asukara,
Sakurasou no Pet na Kanojo,
Absolute Duo,
Golden Time,
Kachou wa Maid-sama,
Ouran Highschool Host Club,
Tonari no Kaibutsu-kun,
Ookami shoujo to Kuro Ouji,
Inari Konkon koi Iroha,
Special A,
Uta no Prince-sama,
Bokura ga Ita,
Hakuouki,
Nisekoi,
Shuffle,
Kamisama no Inari Nichiyoubi,
Tokyo Ravens,
Hoshizora e Kakaru Hashi,
Otome Youkai Zaruko,
Shinigami no Ballad,
Hiyore Nyaruko-san,
DanMachi,
Maoyuu Maou Yuusha,
Sukitte ii na yo,
Mamotte Lollipop,
Akane-iro ni Somaru Saka,
kyou koi wo Hajimemasu,
Diabolik Lovers,
Hiiro no Kakera,
Love Stage,
Orenchi no Furo Jijou,
Bonjour! Sweet Love Patisserie,
Brothers Conflict
Darker than black, Ao no exorcist, Durarara!, Btooom, Attack on titan, Strike the blood, Akame ga kill, Basilisk, Hakuouki, Akatsuki no yona, Aldnoah zero
Most hirtelen ennyi jutott eszembe:D
De nézz szét animeaddicts-on ott találhatsz még bőven:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!