Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ez mágia vagy valami természet...

Ez mágia vagy valami természetfeletti tulajdonság?

Figyelt kérdés

Először is, kérlek ne nézzetek hülyének.

Mostanában sokszor vannak megérzéseim, amik be is jönnek, viszont körülbelül 5-10 másodperccel előtte érzem csak meg.

Tehát például tudom, hogy mit fog a másik mondani, ki jön be az ajtón ilyesmik.

A másik, hogy egy érdekesség, hogy mindenkinek tudom a szülinapját. Egyszer valaki elmondja, megjegyzem. Az egész osztályomét tudom, illetve szomszédokét, mindenkiét, aki egyszer említette.

07.07.-én születtem és a 7-est ugye egy misztikus számnak tartják. Szerintetek van ennek bármi köze ezekhez?

Anya azt is mesélte, hogy volt már a családunkban olyan (üknagymamám), aki szintén mindent megérzett, illetve tudott valami "gyógyító hatást" is. Ez nem tudom, hogy pontosan mit takar.

Szerintetek vannak ezekben bármi összefüggés vagy megmagyarázható dolog?

Kérlek, a hülye vagy, ne higgy ezekben, stb válaszoktól kíméljetek meg.

Nem hiszek ezekben, mégis elkezdett érdekelni, mert szerintem ez egy különös dolog.

2016. márc. 27. 14:07
1 2
 11/11 anonim válasza:
És 77 pontos lett az írásbeli gimis felvételim. 10. Válaszoló vagyok.
2017. márc. 11. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!